Η συγκινητική ανάρτηση του Μάριου Τσαούση: «Καίσαρα, πήδηξες κι εσύ για κεφαλιά…»

Η συγκινητική ανάρτηση του Μάριου Τσαούση: «Καίσαρα, πήδηξες κι εσύ για κεφαλιά…»

Η συγκινητική ανάρτηση του Μάριου Τσαούση: «Καίσαρα, πήδηξες κι εσύ για κεφαλιά…»

bet365

Ο Μάριος Τσαούσης, όπως και ο Λευτέρης Λύρατζης στις δηλώσεις του, δεν ξέχασε τον Σταύρο Σαράφη και ο 22χρονος αριστερός μπακ του αφιέρωσε το χτεσινό «διπλό» επί του Ολυμπιακού.

Πάνω από μια δωδεκαετία ο Μάριος Τσαούσης, όπως κι άλλα παιδιά του ΠΑΟΚ, μεγαλώνουν στην αγκαλιά των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών.

Από το 2010 όταν και πήρε μεταγραφή από τον Ηρακλή στον «Δικέφαλο», ο 22χρονος αριστερός μπακ μεγάλωσε με τη φυσιογνωμία του Σταύρου Σαράφη να κυριαρχεί εντός της ακαδημίας.Όπως και ο Λευτέρης Λύρατζης, ο Χάρης Τσιγγάρας, ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο Κώστας Κουλιεράκης, ο Βασίλης Γκορντεζιάνι και πολλοί άλλοι, μεγάλωσαν κοντά στο στον «Καίσαρα», που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες.

Ο Μάριος Τσαούσης έκανε μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη αναφορά στον Σταύρο Σαράφη με αφορμή την εκτέλεση κόρνερ από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Σε ανάρτηση της φωτογραφίας της αρχικής 11άδας του «Δικεφάλου» χτες το βράδυ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο 22χρονος αριστερός μπακ αναφέρει:

«Εγώ, Καίσαρα, ξέρω ότι κάπου εκεί, ήσουν εσύ, που πήδηξες για την κεφαλιά!».

Μάριος Τσαούσης ανάρτηση για Σαράφη

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα