ΠΑΟΚ: Η καταλυτική παρέμβαση και η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στο νέο «αίμα» πριν το ντέρμπι

ΠΑΟΚ: Η καταλυτική παρέμβαση και η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στο νέο «αίμα» πριν το ντέρμπι

ΠΑΟΚ: Η καταλυτική παρέμβαση και η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στο νέο «αίμα» πριν το ντέρμπι

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να μιλήσει με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν από την σέντρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Βλέποντας κάποιος την αποστολή με την οποία ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αντιλαμβανόταν εύκολα τον πολύ μικρό μ.ο. ηλικίας των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν σ’ αυτή, με απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο «Δικέφαλος» είχε στην αποστολή του 10 ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 23 ετών (ο μ.ο. των συγκεκριμένων ήταν 21,3 έτη) και στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκαν ένας 22χρονος τερματοφύλακας (Κοτάρσκι), οι συνομήλικοί του, Λύρατζης και Τσαούσης, ο κατά ένα χρόνο μικρότερος Ντάντας και ο «βενιαμίν» της ομάδας, ο 18χρονος Κουλιεράκης.

Ο πρώτος που αντιλήφθηκε την ανάγκη τόνωσης των συγκεκριμένων νεαρών ποδοσφαιριστών ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, γι’ αυτό και ζήτησε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ανθρώπους της ομάδας να μιλήσει μαζί τους λίγες ώρες πριν από την σέντρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ συνηθίζει να μιλάει στην ομάδα πριν από σημαντικά παιγνίδια, ωστόσο όλοι αντιλαμβάνονται την ξεχωριστή συνθήκη που διαμορφώθηκε στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου» πριν από το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Γι’ αυτό και στοχευμένα επέλεξε να απευνθεί στο νέο «αίμα» του ΠΑΟΚ, δείχνοντας έμπρακτα πως είναι δίπλα τους, ότι τους πιστεύει και τους εμπιστεύεται.

«Παίξτε και μη φοβάστε για τίποτα, εγώ είμαι εδώ, ό τι και να γίνει. Σας καταλαβαίνω και γνωρίζω πολύ καλά ότι εσείς είστε οι πρώτοι που χαίρεστε στις επιτυχίες και οι πρώτοι που λυπάστε στις αποτυχίες. Είμαι μαζί σας, σας πιστεύω απόλυτα», ήταν κάποιες από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος φρόντισε και μετά το τέλος του ντέρμπι να επικοινωνήσει με τους στενούς του συνεργάτες στην ομάδα και να τους ζητήσει να μεταφέρουν στην ομάδα τα συγχαρητήρια του, για το σπουδαίο «διπλό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα