Μελισσανίδης για την ομάδα του Αλμέιδα: «Αυτή είναι η ΑΕΚ»

Μελισσανίδης για την ομάδα του Αλμέιδα: «Αυτή είναι η ΑΕΚ»

Μελισσανίδης για την ομάδα του Αλμέιδα: «Αυτή είναι η ΑΕΚ»

bet365

Με αποθεωτικά λόγια για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. «Με τρελαίνει αυτό το ποδόσφαιρο, μου θυμίζει την ΑΕΚ του 90'», είπε ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Στο περιθώριο της ξενάγησης των ρεπόρτερ της ΑΕΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην OPAP Arena, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης δεν αναφέρθηκε μόνο στην κατασκευή του νέου γηπέδου και στην κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά είπε δυο λόγια και για το αγωνιστικό.

Ο Μελισσανίδης αποθέωσε την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα λέγοντας ότι τον τρελαίνει το ποδόσφαιρο που παίζει, το οποίο του θυμίζει τη δική του ΑΕΚ της δεκαετίας του 90'! Ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινόμαυρων αναφέρθηκε επίσης στον στόχο για κατάκτηση τίτλων, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα στην Αθήνα και στην OPAP Arena.

Όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανιδης:

-Για την εικόνα της ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο που παίζει με τον Αλμέιδα: «Εμένα με τρελαίνει έτσι όπως παίζουμε! Βλέπω την ΑΕΚ και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Μου θυμίζει τη δική μου την ΑΕΚ του 90’! Θα έρθουν όμως και κακές στιγμές έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

-Για το ποιος είναι ο στόχος από εδώ και πέρα: «Να πηγαίνει η ομάδα καλά. Να τη χαιρόμαστε. Να παίρνουμε πρωταθλήματα και Κύπελλα, τι άλλο να ζητήσω;».

-Για την επίσκεψη Λαπόρτα και αν υπάρχει σκέψη στην ΑΕΚ για το μοντέλο μελών που έχει η Μπαρτσελόνα: «Δεν λειτούργησε στο παρελθόν αυτό. Ο Λαπόρτα είναι προσωπικός μου φίλος. Ήρθε στο γήπεδο και τον ξενάγησα. Εντυπωσιάστηκε»!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα