ΠΑΟΚ: Έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ για τον Τρεϊμάνις

ΠΑΟΚ: Έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ για τον Τρεϊμάνις

ΠΑΟΚ: Έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ για τον Τρεϊμάνις

bet365

Ο ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ σχετικά με την διαιτησία που είχε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» από τον Τρεϊμάνις και την ομάδα του.

Οι «ασπρόμαυροι» διαμαρτύρονται για την αντιμετώπισή τους από τον Λετονό διαιτητή και στέκονται φυσικά στο πέναλτι που κέρδισαν στην κανονική ροή και ανατράπηκε μετά από παρέμβαση του VAR, όπου βρισκόταν ο Πινέιρο.

Στην επιστολή που έστειλε ο ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ ζητά να ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, έτσι ώστε να γίνουν γνωστοί οι διάλογοι των δύο διαιτητών για την συγκεκριμένη φάση και να ενημερωθεί για το τι διεμύφθει μεταξύ τους, όπως έχει το δικαίωμα. Έτσι, θα λυθεί το μυστήριο αναφορικά με την τελική απόφαση του Τρεϊμάνις που αρχικα υπέδειξε την παράβαση και το πέναλτι, βγάζοντας μάλιστα και κίτρινη κάρτα στον Μπα.

Από την στιγμή που η ΚΕΔ δεν μπορεί να τιμωρήσει έναν ξένο διαιτητή, ζητήθηκε να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να υπάρξουν κυρώσεις στους δύο διαιτητές. Μάλιστα, ο «δικέφαλος του βορρά» είναι διατεθειμένος να στείλει και βίντεο για τους Τρεϊμάνις και Πινέιρο στις ομοσπονδίες των χωρών τους (Λετονία και Πορτογαλία), αλλά και στην UEFA και την FIFA.

Η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη βάσει νόμου να κινήσει την διαδικασία αυτή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα