Η ομιλία Μίτσελ στους παίκτες του: «Ψηλά το κεφάλι, να μην επιτρέψουμε άλλες απώλειες»

Δημήτρης Τομαράς
Η ομιλία Μίτσελ στους παίκτες του: «Ψηλά το κεφάλι, να μην επιτρέψουμε άλλες απώλειες»

bet365

Ο Μίτσελ δεν θέλει η ήττα από τον ΠΑΟΚ να πάρει από κάτω τους παίκτες του Ολυμπιακού και ήδη τους μίλησε σχετικά ενόψει της συνέχειας.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλησε εκ νέου να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του και ειδικά μετά την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Ο 59χρονος Μίτσελ ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού «να κρατήσετε ψηλά το κεφάλι. Είμαστε Ολυμπιακός και δεν πρέπει να επιτρέψουμε άλλες απώλειες. Πρέπει να βγούμε από αυτήν την κατάσταση όπου βρισκόμαστε.

Πρέπει να αντιδράσουμε και να έχουμε το υψηλότερο δυνατό κίνητρο για τη συνέχεια. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε με τέτοια αποτελέσματα. Πρέπει όλοι μαζί να την αλλάξουμε την κατάσταση». Ο Μίτσελ ήδη έχει στο μυαλό του πιθανές αλλαγές για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το Σάββατο εκτός έδρας. Δεν έχει ωστόσο κατασταλάξει στο ποιες θα είναι αυτές οι διαφοροποιήσεις.

Ο Ίβηρας τεχνικός θυμίζουμε πως μετά τον ΠΑΟΚ είχε πει στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων πως «στον κόσμο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε γιατί περνάμε τέτοια φάση. Από τον κόσμο δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα. Απ' έξω κανείς δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να βρούμε τις λύσεις. Καμιά φορά οι λύσεις είναι κρυμμένες και πρέπει να τις βρεις και να τις χρησιμοποιήσεις. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη και καλή ομάδα που 2 φορές σούταρε και έβαλε γκολ.

Όμως δεν πήραμε ούτε καν την ισοπαλία και αυτό είναι αρνητικό. Πρέπει να βρούμε τη λεπτομέρεια για να παίρνουμε τα ματς. Επιμένω πως ότι εξηγήσεις και να δίνουμε ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να χάνει. Αυτό πρέπει να το δεχθούμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα