ΠΑΟΚ: Η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Μιχαηλίδη!

ΠΑΟΚ: Η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Μιχαηλίδη!

ΠΑΟΚ: Η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Μιχαηλίδη!

bet365

Το απόγευμα της Τετάρτης (19/10) ο Γιάννης Μιχαηλίδης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Από τον περασμένο Απρίλιο ο Γιάννης Μιχαηλίδης έδινε τον δικό του μεγάλο αγώνα της επιστροφής στην αγωνιστική δράση, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και το διπλό χειρουργείο στο γόνατο.

Έχοντας ανεβάσει στροφές από την περασμένη εβδομάδα, όταν πήρε πολλά κομμάτια της προπόνησης, ο 22χρονος κεντρικός του ΠΑΟΚ συμμετείχε σήμερα (19/10) κανονικά με την ομάδα, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Πλέον ο Έλληνας στόπερ θα αρχίσει να μπαίνει στην εξίσωση και στο rotation του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η μεγάλη νίκη που έψαχνε ο ΠΑΟΚ ήρθε στο ντέρμπι στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” κι άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου θέλουν να χτίσουν πάνω σ’ αυτή ένα σερί επιτυχιών. Ο δρόμος για να γίνει αυτό είναι μέσα από τη σκληρή δουλειά και την απόλυτη συγκέντρωση.

Το διπλό στον Πειραιά πέρα από τις πολύτιμους βαθμούς, έφτιαξε την ψυχολογία όλων και πλέον η προσοχή στρέφεται στην επικείμενη αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (23.10, 19:30).H προετοιμασία ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης (19.10) στη Νέα Μεσημβρία. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του ντέρμπι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο μαζί με τους προπονητές κι αφού έκαναν προθέρμανση κι έπαιξαν μερικές παρτίδες rondo, δούλεψαν πάνω στον τομέα της τακτικής, ενώ έπαιξαν και δίτερμα στο φινάλε.

Από τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ στα ευχάριστα νέα της ημέρας ο Γιάννης Μιχαηλίδης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Μπράντον Τόμας έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία κι ασκήσεις στην πισίνα.

Την Πέμπτη (20.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα