Μπαράλες: Χάνει ΠΑΟΚ λόγω προβλήματος στο γόνατο

Μπαράλες: Χάνει ΠΑΟΚ λόγω προβλήματος στο γόνατο

bet365

Σημαντικό πρόβλημα έχει προκύψει για τον Μεταξά, που δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον ΠΑΟΚ, τον Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο αποκλεισμός από τον Ατρόμητο, έφερε κι άλλα προβλήματα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες λόγω πρηξίματος στο γόνατο δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ριέρα στον οποίο επιβλήθηκε τσουχτερό πρόστιμο λόγω της συμπεριφοράς του μετά την αλλαγή που έγινε, έχει ενοχλήσεις ψηλά στο μηρό.

Δύσκολα θα είναι στα πλάνα κι ο Ντομίνγκεθ ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο στο ματς της Τετάρτης λόγω διαστρέμματος που υπέστη. Επίσης, μένει να δούμε το κατά πόσο θα είναι έτοιμοι Ιγκλέσιας και Γκαρντάφσκι που ταλαιπωρήθηκαν από γαστρεντερίτιδα. Όσον αφορά στον Καρμόνα, έγινε κι αυτός αναγκαστική αλλαγή και «τρέχει» να προλάβει.

Θυμίζουμε ότι ο Καστάνιο έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του στο εν λόγω ματς, ενώ ήδη εκτός είναι γνωστοί Μπερτόγλιο, Βαλιέντε και Ρούμπεν Γκαρθία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα