ΠΑΣ Γιάννινα: Θλάση ο Πριόρ, «κατέβηκε» Αθήνα ο Σούλης

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Θλάση ο Πριόρ, «κατέβηκε» Αθήνα ο Σούλης

bet365

Ο Πριόρ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή του Μουντιάλ και ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με έναν 100% έτοιμο γκολκίπερ.

Πιο σοβαρός από την αρχική εκτίμηση φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός που υπέστη ο Πριόρ, στο χθεσινό (20/10) 2-0 που έχασε ο ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Ο Ισπανός πορτιέρε όλα δείχνουν πως ταλαιπωρείται τελικά από θλάση και όχι τράβηγμα, κάτι που αν επιβεβαιωθεί μετά τη μαγνητική που έκανε σημαίνει πως θα επανέλθει στη δράση μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Ετσι «επιστρατεύτηκε» άμεσα ο Σούλης που είχε μείνει στα Γιάννινα, ώστε να «κατέβει» στην Αθήνα που έμεινε η αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου», ενόψει του αγώνα της Κυριακής (23/10) με τον Ιωνικό. Ωστόσο ο 28χρονος γκολκίπερ δεν είναι 100% έτοιμος λόγω ενοχλήσεων στη μέση και αυτόματα μόνος «ετοιμοπόλεμος» τερματοφύλακας στην ομάδα είναι ο Αθανασίου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα