Παναθηναϊκός – Άρης: Για το 9Χ9 οι «πράσινοι», για να μπουν και πάλι στο παιχνίδι οι «κίτρινοι»

Newsroom
Παναθηναϊκός – Άρης: Για το 9Χ9 οι «πράσινοι», για να μπουν και πάλι στο παιχνίδι οι «κίτρινοι»

bet365

Μεγάλο παιχνίδι στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό των 8 νικών στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές να υποδέχεται τον Άρη (19:30) θέλοντας το 9 στα 9, με τους «κίτρινους» να ζητάνε ένα μεγάλο εκτός έδρας αποτέλεσμα.

Ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής στην Super League είναι αυτό στην Λεωφόρο (19:30 Cosmote Sports 1), στο οποίο ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Άρη. Οι «πράσινοι» έχοντας πετύχει ως τώρα 8 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, θέλουν να κάνουν το 9 στα 9 και να συνεχίσουν το εξαιρετικό τους ξεκίνημα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος εκτός φυσικά του άτυχου Τρουιγιέ, είναι η μοναδική απουσία του «τριφυλλιού». Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς αυτό αποτελούν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Σαβιέρ, Καμπετσής.

Ο Άρης από την πλευρά του θέλει να καταφέρει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα, προκειμένου να ανακάμψει και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Οι «κίτρινοι» σε αυτό το σημαντικό ματς θα κατέβουν με σημαντικές απουσίες, καθώς θα λείψουν οι Μαντσίνι, Μπράμπετς, Καμάτσο και Ντουκουρέ. Συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Κουέστα, Σιαμπάνη, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιόπ, Πάλμα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης.

στατιστικά

Παναθηναϊκός – Άρης: Τα στατιστικά

Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις ομάδες στις πρώτες 8 αγωνιστικές είναι τα γκολ που δέχονται. Ο Παναθηναϊκός έχοντας και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχει δεχθεί μόλις 2, ενώ ο Άρη 9. Στην επίθεση οι «πράσινοι» έχουν σκοράρει 14 φορές και οι «κίτρινοι» 10, ενώ η κατοχή της μπάλας είναι ίδια με 57.9% και 57% αντίστοιχα. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει 2.2 μεγάλες ευκαιρίες για γκολ ανά παιχνίδι, ενώ αυτή του Άλαν Πάρντιου 1.1.

Αϊτόρ

Όσον αφορά τους παίκτες, για τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει φυσικά ο Αϊτόρ, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να έχει πετύχει 8 γκολ στους ισάριθμους αγώνες, έχοντας δώσει και 2 ασίστ. Ο Αϊτόρ παίζει 81 λεπτά μέσο όρο, έχει 4 εύστοχα πέναλτι σε ισάριθμες προσπάθειες και κερδίζει 2.75 μονομαχίες σε κάθε αναμέτρηση.

Γκρέι

Ο Αντρέ Γκρέι από την άλλη έχει 3 γκολ και 1 ασίστ στις 8 πρώτες αγωνιστικές. Ξεκίνησε βασικός στα 6 ματς και έχει 59 λεπτά μέσο όρο. Έχει εκτελέσει 1 πέναλτι το οποίο και έχει χάσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και σε κάθε παιχνίδι κάνει 1.63 σουτ.

ΠΑΟ στατιστικά

Πάμε τώρα στην βαθμολογία της Sofascore. Για τον Παναθηναϊκό οι 5 πρώτοι παίκτες είναι οι:

Αϊτόρ 7.89

Κώτσιρας 7.20

Παλάσιος 7.09

Πέρεθ 7.08

Πούγγουρας 7.06

Άρης στατιστικά

Για τον Άρη η αντίστοιχη πεντάδα αποτελείται από τους:

Μαντσίνι 7.30

Μαζικού 7.20

Μπράμπετς 7

Εμπακατά 6.97

Φαμπιάνο 6.97

Παναθηναϊκός – Άρης: Οι πιθανές ενδεκάδες

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κατέβει στο γνωστό του 3-3-3 με τον Μπρινιόλι στο τέρμα, τον Χουάνκαρ αριστερό μπακ και τον Σάντσες δεξί, ενώ στόπερ θα είναι οι Σένκεφελντ και Μάγκνουσον. Οι Πέρεθ, Τσέριν και Μπερνάρντ θα είναι η τριάδα στα χαφ, με τον Σπόραρ σέντερ φορ και δίπλα του τους Αϊτόρ και Βέρμπιτς.

Ο Άρης από την άλλη θα παίξει με 4-2-3-1 και τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, τον Οντουμπάτζο δεξί μπακ, τον Μαζικού αριστερό και τους Φαμπιάνο, Ενκουλού στο κέντρο της άμυνας. Οι Ετέμπο και Νταμπί αναμένεται να είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Μανού Γκαρθία μπροστά τους ως δεκάρι, τον Γκρέι κορυφή και τους Ιτούρμπε και Ματέο Γκαρσία στα άκρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα