ΠΑΟΚ: Με την ίδια ενδεκάδα που άρχισε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Με την ίδια ενδεκάδα που άρχισε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως αναμενόταν, επιβραβεύει τους «11» που άρχισαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και κέρδισαν τον Ολυμπιακό, δίνοντάς τους φανέλα βασικού και στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να «χτίσουν» πάνω στο «διπλό» που έβγαλαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Και θέλουν να κάνουν την αρχή από την σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με τους Αρκάδες, σε μια Τούμπα που αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο.

Το ευχάριστο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ότι στη διάρκεια της εβδομάδας δεν προέκυψαν νέα προβλήματα τραυματισμών και πλην των Βιεϊρίνια και Τόμας όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ήταν στη διάθεσή του. Επέστρεψε και ο Άντρια Ζίβκοβιτς από τιμωρία, αλλά ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είναι στον πάγκο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε στην αποψινή αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική να ξεκινήσει με τους ίδιους «11» που άρχισαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και επικράτησαν με 2-1 του Ολυμπιακού.

Αυτή είναι η ενδεκάδα με την οποία αρχίζει ο ΠΑΟΚ τον 20ο εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα