Αϊτόρ: Όσο τον ήθελε πριν τον τραυματισμό, τόσο τον θέλει και τώρα ο Παναθηναϊκός

Αϊτόρ: Όσο τον ήθελε πριν τον τραυματισμό, τόσο τον θέλει και τώρα ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Αϊτόρ: Όσο τον ήθελε πριν τον τραυματισμό, τόσο τον θέλει και τώρα ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αϊτόρ στο γόνατο δεν αλλάζει σε τίποτα την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να του ανανεώσει το συμβόλαιο, με την διοίκηση του «τριφυλλιού» να είναι έτοιμη να πράξει το αυτονόητο και παράλληλα να δείξει για ακόμη μία φορά πως αυτή η ομάδα είναι πάνω από όλα οικογένεια.

Ο τραυματισμός του Αϊτόρ σόκαρε τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ισπανός εξτρέμ θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν έχοντας υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Το συμβόλαιο του 26χρονου ποδοσφαιριστή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι δύο πλευρές εδώ και καιρό βρίσκονταν σε συνεχείς επαφές για την ανανέωση της σύμβασης του Καταλανού άσου για τα επόμενα χρόνια και με γενναία αύξηση των αποδοχών του. Μάλιστα ο εκπρόσωπός του, Άλμπερτ Μποτίνες βρισκόταν στην χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες για να μπει στην τελική ευθεία το θέμα.

Όπως είναι λογικό η χθεσινή εξέλιξη μπορεί να διαφοροποιεί κάποια από τα δεδομένα της υπόθεσης αλλά το βασικό παραμένει το ίδιο. Το «τριφύλλι» όσο ήθελε πριν τον Αϊτόρ άλλο τόσο τον θέλει και τώρα και η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου είναι έτοιμη να πράξει το ανθρώπινα και ποδοσφαιρικά αυτονόητο και να ολοκληρώσει με happy end τις συζητήσεις, αρκεί να είναι σύμφωνος και ο ποδοσφαιριστής.

Κατά το παρελθόν με αποφάσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ το «τριφύλλι» στήριζε τους ποδοσφαιριστές του στα πολύ δύσκολα και το ίδιο είναι έτοιμος να πράξει και αυτή την φορά, αποδεικνύοντας πως αυτή η ομάδα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι πάνω από όλα μια μεγάλη οικογένεια, απόλυτα ενωμένη. Στις χαρές και στις λύπες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα