Παναθηναϊκός: Η ανάρτηση του Χουάνκαρ για τον Αϊτόρ και τα story των συμπαικτών του

Παναθηναϊκός: Η ανάρτηση του Χουάνκαρ για τον Αϊτόρ και τα story των συμπαικτών του

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Η ανάρτηση του Χουάνκαρ για τον Αϊτόρ και τα story των συμπαικτών του

bet365

Η συγκινητική ανάρτηση του Χουάνκαρ για τον Αϊτόρ και τα story στήριξης των συμπαικτών του για τον τραυματισμό του.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ ανέβασε τρεις φωτογραφίες του με τον συμπατριώτη του εξτρέμ και μεγάλο άτυχο της χθεσινής βραδιάς, Αϊτόρ κι έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον τραυματισμό του. Ο Χουάνκαρ ανέφερε πως στιγμές σαν αυτή είναι οι δυσκολότερες του αθλήματος, όμως θεωρεί πως οι εμπειρίες αυτές θα τον κάνουν πιο δυνατό και του θύμισε πως δεν είναι μόνος σ' όλο αυτό ζητώντας του να έχει ψηλά το κεφάλι, να έχει κίνητρο και να έχει «μπάλες».

Η ανάρτηση του Χουανκάρ και η απάντηση του Αϊτόρ:

«Το δυσκολότερο μέρος του αθλήματος. Εμπειρίες που θα σε κάνουν πιο δυνατό και να απολαύσεις περισσότερο αυτό που κάνεις, Θυμήσου πως δεν είσαι μόνος σε όλο αυτό και πως όλα όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα θα τα κάνεις ξανά...Η καλύτερη βερσιόν σου δεν έχει έρθει ακόμα. Το κεφάλι ψηλά, να είσαι κινητοποιημένος και να έχεις ''μπάλες''! Τα καλύτερα αδερφέ μου. Σ' αγαπώ»

«Σ' ευχαριστώ πολύ μικρέ μου αδερφέ! Είμασε μαζί σ' αυτό! Τώρα πρέπει να τα δώσεις όλα για να πετύχουμε το 100% των στόχων μας! Είσαι υπέροχος!»

Τα story της ΠΑΕ, αλλά και των Πέρεθ, Κουρμπέλη, Μπρινιόλι και Τσέριν:

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Γίνε σύντομα καλά Αϊτόρ, πάντα στο πλευρό σου»

panathinaikospaeaitor

Ρούμπεν Πέρεθ: «Αυτή η ομάδα σε θέλει και σε χρειάζεται. Σου εύχομαι μία καλή και γρήγορη αποκατάσταση. Θα είμαι κοντά σου για να σε βοηθήσω. Η καθημερινότητα σου να είναι η καλύτερη δυνατή. Θα μου λείψεις. Μία μεγάλη αγκαλιά».

rubenperez_aitor

Μπρινιόλι: «Σε περιμένουμε σύντομα»

brignoli_aitor

Τσέριν: «Μείνει αισιόδοξος αδερφέ. Θα επσιτρέψεις δυνατότερος από ποτέ, περιμένουμε όλοι για σένα»

cerinaitor

Κουρμπέλης: «Είσαι δυνατός αδερφέ»

aitor

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα