ΑΕΚ: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Newsroom
ΑΕΚ: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, με την Ένωση να γνωστοποιεί πως τα εισιτήρια είναι προς διάθεση.

Μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή για την 10η αγωνιστική με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30). Ένα ντέρμπι στο οποίο η OPAP Arena θα είναι κατάμεστη. Η Ένωση έβγαλε σήμερα σε κυκλοφορία τα «μαγικά χαρτάκια», με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα Πρωταθλήματος της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (30/10 – 19.30), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο διαδικτυακά και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά άνω των 2 ετών απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

εισιτήρια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα