Αλμέιδα: «Οι παίκτες δίνουν την ψυχή τους για τον κόσμο που μας στηρίζει»

Newsroom
Αλμέιδα: «Οι παίκτες δίνουν την ψυχή τους για τον κόσμο που μας στηρίζει»

bet365

Στη νίκη επί του Λεβαδειακού, αλλά και στην βοήθεια που δίνει ο κόσμος στην ομάδα, μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ κατάφερε να περάσει από την Λιβαδειά επικρατώντας με 2-0 του Λεβαδειακού με τον Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην κάμερα της NOVA να αναφέρει τα εξής:

Για το ματς και τη νίκη της που ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι θα μας περίμενε ο αντίπαλος. Θα έπρεπε να αποφύγουμε κάποια φάουλ και αντεπιθέσεις. Επίσης θα έπρεπε να δείξουμε υπομονή στην κατοχή, γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος και για τις δυο ομάδες. Σε γενικές γραμμές καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να διορθώσουμε πράγματα που μας έλειπαν στο πρώτο. Οι παίκτες είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Κάθε νίκη μου δίνει τη χαρά πρώτα για τους παίκτες και για την ομάδα».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε στο γήπεδο: «Υπάρχει ευγνωμοσύνη και μου προκαλεί τεράστια ευτυχία. Οι παίκτες δίνουν την ψυχή τους επειδή σέβονται την ιστορία του κλαμπ. Για τον κόσμο που μας στηρίζει. Αξιολογώ κάθε… πετραδάκι που βάζει κάθε άνθρωπος που δουλεύει στο κλαμπ».

«Ευγνώμων που ο κόσμος φώναξε το όνομά μου»

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Αργεντινός τεχνικός ανέφερε τα εξής: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά όμως ένιωθα ότι έπρεπε να δώσουμε κάτι παραπάνω. Διορθώσαμε κάποια πράγματα που βλέπαμε στο πρώτο ημίχρονο, καταφέρανε οι ποδοσφαιριστές να τα κάνουνε και φτάσαμε στη νίκη κάνοντας κυρίως... απλά πράγματα. Δε θεωρώ ότι ήταν πρόβλημα η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, δε θέλω να το βάλω σαν δικαιολογία. Σίγουρα όποιος έπαιζε μπάλα μικρός δεν έπαιζε σε συνθετικό χορτάρι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν παίζεις ποδόσφαιρο, πρέπει απλά να μπαίνεις και να παίζεις».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος της ΑΕΚ φώναξε για πρώτη φορά το όνομά του ως αναγνώριση της δουλειάς που έχει κάνει στην ομάδα: «Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό. Το σημαντικό είναι ο κόσμος να διασκεδάζει βλέποντας μια ομάδα ανταγωνιστική και το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα κάνω τα πάντα για να συνεχιστεί αυτό. Το μόνο που θα πω είναι… μακάρι»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα