Αστέρας Τρίπολης: Οι επιστροφές και τα ερωτηματικά ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Αστέρας Τρίπολης: Οι επιστροφές και τα ερωτηματικά ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Ηρακλής Μεταξάς αναμένεται να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Καστάνιο-Άλβαρες. Ποιους περιμένει και σε ποιους εξακολουθεί να μην υπολογίζει.

Στην Τούμπα ο Αστέρας, πήγε με αποστολή ανάγκης. Η ομάδα παραλίγο να φύγει από το ματς με τον ΠΑΟΚ μ' ένα τεράστιο διπλό, αλλά ισοφαρίστηκε στο 97'.

Ο Ηρακλής Μεταξάς κι οι παίκτες του ξεκινούν από σήμερα την προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα με το πρόγραμμα να έχει διπλή προπόνηση.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Καστάνιο θα είναι και πάλι διαθέσιμος καθώς εξέτισε την ποινή του ενώ ο Άλβαρες ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα την οποία και ξεπέρασε.

Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή των Μπαράλες, Καρμόνα και Ντομίνγκεθ, καθώς η κατάσταση της υγείας τους θα εκτιμάται μέσω των προπονήσεων της εβδομάδας. Οι Μπερτόγλιο, Βαλιέντε, Ριέρα και Γκαρθία είναι οι σίγουροι που δεν υπολογίζονται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα