Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Ουί Τζο, Εμβιλά και Βρσάλικο αλλά με Μαρσέλο και Σωκράτη ο Μίτσελ

Newsroom
Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Ουί Τζο, Εμβιλά και Βρσάλικο αλλά με Μαρσέλο και Σωκράτη ο Μίτσελ

bet365

Ο Μίτσελ έβγαλε αποστολή για το Ολυμπιακός - Λαμία έχοντας έξω τους Ουί Τζο, Εμβιλά και Βρσάλικο αλλά μέσα τους Μαρσέλο και Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Εμβιλά έχει ίωση και τέθηκε off. Εκτός αποστολής για το Ολυμπιακός - Λαμία είναι και παίκτες όπως οι Ουί Τζο και Βρσάλικο. Εκτός πλάνων είναι και ο Ρέτσος. Ο δε Γκάρι Ροντρίγκες είχε τραυματισμό από τη Φραϊμπουργκ και ο Σισέ αντιμετώπιζε θέμα ετοιμότητας το τελευταίο διάστημα. Μέσα είναι οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Μαρσέλο αλλά και ο Φορτούνης.

Παίκτες όπως οι Χάμες Ροντρίγκες και Μπακαμπού προορίζονται για βασικοί, όπως και ο Σαμασέκου. Υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα είναι και οι Μπουχαλάκης & Κούντε.

Η αποστολή του Μίτσελ: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Κούντε, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

 
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα