AEK - ΠΑΟΚ: Μαύρος - Ντέμης στην OPAP Arena, τα χαμόγελα Αλμέιδα - Λουτσέσκου και η έκπληξη Μπακασέτα

Newsroom
AEK - ΠΑΟΚ: Μαύρος - Ντέμης στην OPAP Arena, τα χαμόγελα Αλμέιδα - Λουτσέσκου και η έκπληξη Μπακασέτα

bet365

Πολλές και απόψε οι «επίσημες» παρουσίες στην OPAP Arena, με ξεχωριστή την παρουσία του Τάσου Μπακασέτα που είναι παρών στο πρώτο ντέρμπι του νεότευκτου στολιδιού της πρώην ομάδας του.

Eνας φίλος ήρθε απόψε απ΄τα παλιά για την ΑΕΚ... Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Τάσος Μπακασέτας βρέθηκε για πρώτη φορά στην OPAP Arena για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας κάθισε, μάλιστα, πολύ κοντά στον Ηλία Ατματσίδη και τον ζωντανό θρύλο της Ενωσης, Θωμά Μαύρο, ο οποίος πρόσφατα «αναγορεύθηκε» σε «αιώνιο πρεσβευτή» του συλλόγου.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης στην OPAP Arena για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Παρών στις θέσεις των επισήμων μεταξύ άλλων και ο Ντέμης Νικολαϊδης (όπως και ο... μόνιμος στην OPAP Arena, Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας). Ουδείς εξ' αυτών πρόλαβε να δει την... επεισοδιακή βόλτα του Ραζβάν Λουτσέσκου στον αγωνιστικό χώρο η οποία είχε... happy end, όπως μπορείτε να δείτε και από τα χαμόγελα του Ρουμάνου κόουτς με τον Ματίας Αλμέιδα.

Χειραψία Αλμέιδα - Λουτσέσκου

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα