Ολυμπιακός: Η πρώτη πρόβλεψη 11άδας για το ντέρμπι με 4-3-3 και βασικό Χάμες 

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η πρώτη πρόβλεψη 11άδας για το ντέρμπι με 4-3-3 και βασικό Χάμες 

bet365

Ο Ισπανός προπονητής δείχνει να θέλει να πάει με ενισχυμένο το κέντρο του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Το 4-3-3 δείχνει να είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό σε σχέση με το επικείμενο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Μία σκέψη είναι με κέντρο με Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ αλλά και Σαμασέκου.

Έτσι και αλλιώς παίκτες όπως οι Κούντε και Μπουχαλάκης είναι πιο πίσω στην ιεραρχία των χαφ. Στη δε άμυνα η πρόθεση του Μίτσελ είναι να έχει τον Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ, στα 2 άκρα τους Ρέαμπτσιουκ και Άβιλα και κέντρο άμυνας με Ντόι - Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Για την τριάδα στην επίθεση το προβάδισμα ανήκει στους Χάμες, Μπιέλ και Μπακαμπού.

Προφανώς και μεσοεπιθετικά ο Ολυμπιακός έχει και άλλες λύσεις. Υπάρχουν παίκτες όπως οι Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες καθώς και ο Φορτούνης. Τον δε Γκάρι Ροντρίγκες επίσης τον σκέφτεται έντονα ο Ίβηρας τεχνικός αρκεί να είναι εντελώς καλά μετά τον τραυματισμό που είχε και να μπορέσει να είναι ΟΚ για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Αυτή τη στιγμή πάντως τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του Γκάρι Ροντρίγκες ως προς το να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής. Βέβαια μέχρι την Κυριακή υπάρχει περιθώριο για τη λήψη των τελικών αποφάσεων για τη συγκρότηση της βασικής 11άδας του Ολυμπιακού στο ντέρμπι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα