Ολυμπιακός: Η Θύρα 7 ανακοίνωσε ανοιχτή προπόνηση για την Παρασκευή στον Ρέντη πριν το ντέρμπι!

Newsroom
Ολυμπιακός: Η Θύρα 7 ανακοίνωσε ανοιχτή προπόνηση για την Παρασκευή στον Ρέντη πριν το ντέρμπι!

bet365

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού με ανάρτησή τους έκαναν γνωστό πως θα υπάρξει ανοιχτή προπόνηση την Παρασκευή ενόψει του ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει πως και πως το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και η Θύρα 7 (προς το παρόν δεν υπάρχει σχετική επιβεβαίωση από την ομάδα) έκανε γνωστό πως την Παρασκευή θα υπάρξει ανοιχτή προπόνηση για τον κόσμο! Ειδικότερα το post αναφέρει μεταξύ άλλων:

Παρασκευή στις 17:15 ανοιχτή προπόνηση στον Ρέντη! Όλος ο κόσμος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα είμαστε εκεί. Πάμε να δείξουμε στην ομάδα πόσο πολύ θέλουμε ΚΑΙ αυτό το πρωτάθλημα!

Η ομάδα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι ούτε ένα απλό παιχνίδι ούτε ένα ακόμα ντέρμπι! Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον ΚΟΣΜΟ του πάντα τους χαρακτήριζαν το ασύγκριτο πάθος τους για την ΝΙΚΗ!

Την ΑΡΝΗΣΗ για ήττα! Δείχνουμε τη ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ! Είναι ο αγώνας που ΠΡΕΠΕΙ να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ για να καταλάβει όλη η Ελλάδα ότι το πρωτάθλημα είναι δικό μας!

Να μην λείπει κάνεις! Τα καπνογόνα παίρνουνε φωτιά.....
Υ.Γ Μετά την παρουσία μας στην προπόνηση, ΟΛΟΙ στο ΣΕΦ για τον αγώνα μπάσκετ στις 21:00! Πριν το ντέρμπι!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα