Με μαγικό Μπιλάλ πέρασε στον τρίτο γύρο του Youth League o Παναθηναϊκός

Με μαγικό Μπιλάλ πέρασε στον τρίτο γύρο του Youth League o Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Με μαγικό Μπιλάλ πέρασε στον τρίτο γύρο του Youth League o Παναθηναϊκός

bet365

Η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού νίκησε την Τρέντσιν 4-3 και πέρασε στην επόμενη φάση του Youth League, με τον Μπιλάλ να κάνει... παπάδες και να οδηγεί το Τριφύλλι στη πρόκριση με χατ-τρικ!

Μετά το 2-0 της Λεωφόρου, η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού νίκησε την Τρέντσιν και στη Σλοβακία με 4-3 και προκρίθηκε στην τρίτη φάση του Youth League. Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Βαγγέλη Σάμιου δεν ήταν άλλος από τον Μπιλάλ, ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα και ήταν καταπληκτικός.

Με την έναρξη του παιχνιδιού η Τρεντσίν άνοιξε το σκορ, καθώς μόλις στο 3' ο Μικούντα έστειλε την μπάλα στο πλεκτό του Παναθηναϊκού. Η αντίδραση του ''τριφυλλιού'' ήταν άμεση και στο 11' ο Μπιλάλ ισοφάρισε. Οι Σλοβακοί, όμως, ήταν ανώτεροι και έφεραν το παιχνίδι στο 3-1 πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Ο Πραζένκα στο 21' πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων και στο 29' πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε, οδηγώντας την αναμέτρηση σε σκορ παράτασης.

 

Οι ''πράσινοι''... απάντησαν και κατάφεραν στο 49' να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Μετά από ασίστ του Βολάκη, ο Μπιλάλ ''συνδέθηκε'' και πάλι με το αντίπαλο πλεκτό, μειώνοντας σε 3-2. Ο Αιγὐπτιος φορ δεν σταμάτησε εκεί και στο 68' κλείδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Βολάκης, φτάνοντας τα 9 γκολ σε 3 συμμετοχές στη διοργάνωση.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την νίκη χάρη σε γκολ του Κυριόπουλου στο 80', ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

Πλέον το ''τριφύλλι'' θα διασταυρωθεί με μία από τις οκτώ ομάδες που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση των ομίλων του Champions League και η πρόκριση για τους ''16'' της διοργάνωσης θα κριθεί σε μονό παιχνίδι στην Αθήνα.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Φικάι, Προδρομίτης, Παυλάκης, Τσεβάς, Λιατίφης, Καλοσκάμης, Συμεωνίδης, Βολάκης, Κυριόπουλος, Μπιλάλ. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Ναλιτζής, Νταμπίζας, Σπαθάρης, Καλός και Κατρής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα