Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο Δανός Κέλετ σφυρίζει το «αιώνιο» ντέρμπι

Newsroom
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο Δανός Κέλετ σφυρίζει το «αιώνιο» ντέρμπι

bet365

Ο Δανός Γιάκομπ Κέλετ, ο οποίος το 2019 είχε σφυρίξει το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής μεταξύ των «πράσινων» και του Ολυμπιακού.

Ο Δανός Γιάκομπ Κέλετ στο ντέρμπι της Λεωφόρου την Κυριακή (6/11, 19:30), μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ο 42χρονος διαιτητής ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και τον έχουμε μάθει στην Ελλάδα από την παρουσία του στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στις 3/3 το 2019, όπου ο δικέφαλος του Βορρά είχε νικήσει 0-2 παρά την αποβολη του Ζαμπά στο 71'.

Βοηθοί του Κέλετ θα είναι οι Λαρς Χούμελγκααρντ, Βίκτορ Σκίτε, 4ος ο Παπαπέτρου και στο VAR ο Γιάκομπ Σούνμπεργκ με τον Μεϊντάνα, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε το μέλος της ΚΕΔ, Σταύρος Μάνταλος.

Στις 21/3 το 2021 ήταν στο Ολυμπιακός-Άρης 1-0, το 2016 ήταν στο Γιβραλτάρ-Ελλάδα 1-4, στις 6/6/21 στο Νορβηγία-Ελλάδα 1-2 και 15/9/22 στο Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ 0-1.

Tο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ θα το διευθύνειο Φωτιάς (VAR ο Τσαγκαράκης) και το Ατρόμητος-Άρης ο Ζαμπάλας (VAR ο Μανούχος). Τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ θα διευθύνει ο Περράκης (VAR ο Τζοβάρας),

Ο Κατοίκος θα είναι στο ΟΦΗ-Ιωνικός (VAR ο Διαμαντόπουλος), ο Τσιμεντερίδης στο Λαμία-Βόλος (VAR ο Παπαδόπουλος) και ο Ευαγγέλου στο Παναιτωλικός-Λεβαδειακός (VAR ο Τζήλος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα