Πάρντιου: «Είναι το 3ο παιχνίδι που μας ακυρώνει γκολ το VAR»

Πάρντιου: «Είναι το 3ο παιχνίδι που μας ακυρώνει γκολ το VAR»

Newsroom
Πάρντιου: «Είναι το 3ο παιχνίδι που μας ακυρώνει γκολ το VAR»

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου έκρινε ότι οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να γίνουν πιο απλοί στο παιχνίδι τους και παράλληλα αναφέρθηκε στην ακύρωση του τέρματος του Φαμπιάνο.

Ο Βρετανός τεχνικός προφανώς ασχολήθηκε κυρίως με τη δυσκολία της ομάδας του στο σκοράρισμα. «Δεν θυμάμαι ξανά σε δύο παιχνίδια να προσπαθούμε να φτιάξουμε τόσες ευκαιρίες, να το καταφέρνουμε αλλά να μην κάνουμε γκολ. Πραγματικά δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα…», είπε αρχικά και συμπλήρωσε. «Το θέμα είναι περίπλοκο. Δεν είχαμε καλές επιλογές όταν φτάναμε στην περιοχή του αντιπάλου. Πρέπει να γίνουμε πιο απλοί στην επίθεση. Έχουμε έξυπνους παίκτες πρέπει να γίνουν πιο απλοί. Δεν είχαμε επίσης καλά χτυπήματα στις στατικές φάσεις».

Εκεί αναφέρθηκε στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας του στη συγκέντρωση βαθμών αλλά και στο γκολ του Φαμπιάνο. «Κρατήσαμε στο μηδέν την εστία μας αλλά βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού και χρειαζόμαστε νίκη. Είναι επίσης το 3ο παιχνίδι στο οποίο μας ακυρώνει γκολ του VAR».

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Άλαν Πάρντιου στάθηκε περισσότερο στην αδυναμία της ομάδας του στο γκολ. «Μας λείπει το γκολ και είναι το πιο σημαντικό. Σήμερα είχαμε στημένες μπάλες και δεν πετύχαμε γκολ. Είναι πρόβλημα. Είχαμε την κατοχή αλλά δεν απειλήσαμε πολύ. Μακάρι να μπορούσα να μπω και να σκοράρω εγώ αλλά δεν γίνεται. Συνήθως οι ομάδες μου ήταν περισσότερο πίσω και προσπαθούσαν να βάλουν μπροστά το γκολ. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το… αφύσικο», ενώ ερωτηθείς για τον τρόπο λύσης του προβλήματος, απάντησε: «Τακτικά δοκίμασα να αλλάξω πολλά, σε πρόσωπα και συστήματα ώστε να βρούμε ισορροπία. Είναι θετικό ότι κρατήσαμε το μηδέν αλλά θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιες άμυνες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα