Άρης: Εξετάσεις για Μπράμπετς και Οντουμπάτζο

Άρης: Εξετάσεις για Μπράμπετς και Οντουμπάτζο

Newsroom
Άρης: Εξετάσεις για Μπράμπετς και Οντουμπάτζο

bet365

Γιάκουμπ Μπράμπετς και Μόουζες Οντουμπάτζο θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπέστησαν σοβαρό μυϊκό τραυματισμό στο Περιστέρι.

Η απώλεια δύο βαθμών στο Περιστέρι συνδυάστηκε με τις αναγκαστικές αλλαγές των Γιάκουμπ Μπράμπετς, Μόουζες Οντουμπάτζο. Ο δεύτερος έδειχνε να μην πατάει καλά στο γήπεδο από τα τέλη του πρώτου ημιχρόνου και στην ανάπαυλα ένιωσε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι και αντικαταστάθηκε από τον Σαλέμ Εμπακατά. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός παραπονέθηκε για μυϊκές ενοχλήσεις στα μέσα του δεύτερου μέρους και αντικαταστάθηκε από τον Νικολά Ενκουλού.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών τους. Στο Περιστέρι ο Άρης έχασε και τον Φαμπιάνο καθώς ο Βραζιλιάνος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα