Μπρινιόλι: «Δεν είμαστε χαρούμενοι από την εμφάνιση, αλλά το σημαντικό είναι πως παλέψαμε ως το τέλος»

Newsroom
Μπρινιόλι: «Δεν είμαστε χαρούμενοι από την εμφάνιση, αλλά το σημαντικό είναι πως παλέψαμε ως το τέλος»

bet365

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στάθηκε στο αποτέλεσμα του ντέρμπι τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι «πράσινοι» δεν έμειναν χαρούμενοι από την εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Με πέναλτι του Σπόραρ στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναθηναϊκός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το τέλος του ματς ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι που με τις αποκρούσεις του κράτησε όρθιους τους «πράσινους», μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο μπροστα στους φιλάθλους μας, το δεχόμαστε. Δεν είμαστε χαρούμενοι από την εμφάνιση αλλα το σημαντικό ειναι πως το παλέψαμε μέχρι το τέλος και το αποτέλεσμα ήταν σωστό.

Απόψε δεν κάναμε έναν καλό αγώνα όπως στα προηγούμενα ματς. Τα πράγματα ήταν δύσκολα αλλά από τη δυσκολία μαθαίνεις περισσότερα. Κρατάμε τον έναν βαθμό και βελτιωνόμαστε.

Σίγουρα υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος και έχουμε πολύ δουλειά. Δεν είμαστε πρωταθλητές, έχουμε δρόμο ακόμη. Το πρωτάθλημα οι ομάδες το κερδίζουν και με λάθη και με λιγότερο καλές στιγμές. Πέρυσι είχαμε ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό αλλά πήρε το πρωτάθλημα. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό και κοιτάμε να αξιοποιήσουμε όλους τους βαθμούς που παίρνουμε.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα