Αλμέιδα: «Ο Ελίασον έχει κάταγμα, ο αντίπαλος δεν τιμωρήθηκε»!

Αλμέιδα: «Ο Ελίασον έχει κάταγμα, ο αντίπαλος δεν τιμωρήθηκε»!

Newsroom
 Αλμέιδα: «Ο Ελίασον έχει κάταγμα, ο αντίπαλος δεν τιμωρήθηκε»!

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα αποκάλυψε πως ο Ελιάσον τραυματίστηκε σοβαρά και στάθηκε στο ότι δεν επιβλήθηκε κάποια ποινή στον Ζουκάνοβιτς.

Η ΑΕΚ δεν κέρδισε στην Τρίπολη (1-1), όμως ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στον σοβαρό, όπως αποκάλυψε, τραυματισμό του Ελίασον, ενώ παράλληλα και στο ότι ο Ζουκάνοβιτς του Αστέρα δεν τιμωρήθηκε από τον ρέφερι για το μαρκάρισμά του (σ.σ. δεν καταλογίστηκε ούτε φάουλ). «Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ο τραυματισμός του Ελίασον. Μου έκανε εντύπωση πως ούτε... ενοχλήθηκε ο αντίπαλος. Σχετικά με το παιχνίδι είχαμε τις πιθανότητες, είχαμε τις φάσεις. Δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί όσο στα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα, πάντως, συνεχίζει να έχει ενέργεια, συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε», είπε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Εχει κάταγμα (σ.σ. περόνης)! Τον τραυμάτισαν. Αν υπήρχε VAR τουλάχιστον θα έπρεπε να γίνει κάτι με τον αντίπαλο. Τουλάχιστον να τιμωρηθεί».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα