Εμμανουηλίδης: Σκόραρε υπέροχο τέρμα στην ήττα της Βέιλε (vid)

Σωτήρης Μυκονίου
Εμμανουηλίδης: Σκόραρε υπέροχο τέρμα στην ήττα της Βέιλε (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σκόραρε το ένατο φετινό του τέρμα στην εντός έδρας ήττα της Βέιλε από την Χίλεροντ με 3-2.

Ο 22χρονος Έλληνας επιθετικός σκόραρε για ένατη φορά συνολικά στην φετινή σεζόν και όγδοη στο πρωτάθλημα στο χθεσινό (06/11) παιχνίδι της Βέιλε κόντρα στην Χίλεροντ, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, που αγωνιζόταν ως αριστερός εξτρέμ στο 4-3-3 της Βέιλε, πήρε την πάσα από τον Μπάρι στο 20ο λεπτό, ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο κινούμενος παράλληλα και μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή και μ' ένα υπέροχο πλασέ στην απέναντι γωνία, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (1-0).

O νεαρός ακραίος επιθετικός εν τέλει ήταν μοιραίος για την ομάδα του, καθώς αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά (73' και 75'), με το σκορ στο 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Η Βέιλε παρέμεινε στην πρώτη θέσης της βαθμολογίας παρά την ήττα ενώ ο ίδιος βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ στην δεύτερη κατηγορία της Δανίας με οκτώ τέρματα μαζί με τους Αμπού Αλί και Γιάκομπσεν, πίσω μόνο από τον Ράτζοβιτς που έχει εννιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα