Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες της προετοιμασίας στην Ισπανία και τη Μαρμπέγια

Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες της προετοιμασίας στην Ισπανία και τη Μαρμπέγια

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες της προετοιμασίας στην Ισπανία και τη Μαρμπέγια

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη δρομολογήσει την προετοιμασία του επί ισπανικού εδάφους για το διάστημα από τις 28 Νοεμβρίου έως και τις 7 Δεκεμβρίου.

Στη Μαρμπέγια της Ισπανίας αναμένεται να προετοιμαστεί ο Ολυμπιακός αξιοποιώντας τη διακοπή μετά τον α' γύρο στο ελληνικό Πρωτάθλημα λόγω του Μουντιάλ του Κατάρ. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ως γνωστόν ήξεραν πως θα μεταβούν στην Ιβηρική για προετοιμασία ενώ από τις 14 Νοεμβρίου έως και τις 21 του ίδιου μήνα θα έχουν άδεια. Θα τους δοθούν δηλαδή κάποιες μέρες.

Στις 28/11 οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν για την Ισπανία. Η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρεθεί στη Μαρμπέγια και σε συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο επιλογής Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός θα μείνει εκεί μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου ενώ ο β' γύρος θα αρχίζει στις 21 Δεκεμβρίου.

Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός θα δώσει τουλάχιστον τρία φιλικά τεστ στο διάστημα της παραμονής του εκεί. Θα είναι φυσικά πρώτη φορά στα χρονικά που θα έχει μία μίνι χειμερινή προετοιμασία η ομάδα αλλά και πρώτη φορά που θα κάνει προετοιμασία επί ισπανικού εδάφους καθώς τα καλοκαίρια επιλέγονταν χώρες όπως η Αυστρία, η Γερμανία ή και η Ολλανδία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα