ΠΑΟΚ: Χωρίς Κούρτιτς και Κουλιεράκη, πρώτη για Ρικάρντο στη Νίκαια

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κούρτιτς και Κουλιεράκη, πρώτη για Ρικάρντο στη Νίκαια

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κούρτιτς και Κουλιεράκη, πρώτη για Ρικάρντο στη Νίκαια

bet365

Με απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ σήμερα το βράδυ στη Νίκαια για την αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό, με την οποία θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της Superleague.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό χωρίς έξι ποδοσφαιριστές, καθώς για διαφορετικούς λόγους έμειναν εκτός αποστολής οι: Νάρεϊ, Λύρατζης, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς και Κουλιεράκης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του για την επικείμενη αναμέτρηση τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος προτιμήθηκε να μείνει εκτός για λόγους αποφόρτισης κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο και επιλέχθηκε να μείνει εκτός.

Αντίθετα, ο Ρουμάνος τεχνικός για πρώτη φορά συμπεριέλαβε στην αποστολή της πρώτης ομάδας τον Αντρέ Ρικαρντο, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ Β’ στην πρεμιέρα της Superleague 2 απέναντι στη Βέροια (1-1).

Αναλυτικά οι παίκτες που έχουν ταξιδέψει στην Αθήνα είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Παναγιώτου, Κάργας, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα, Μπράντον , Ολιβέιρα, Ρικάρντο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα