Οι «συγκυριακές» αφίξεις των Οζέγκοβιτς και Μπάλαν (vids)

Newsroom
Οι «συγκυριακές» αφίξεις των Οζέγκοβιτς και Μπάλαν (vids)

bet365

Οι Οζέγκοβιτς, Μπάλαν «πρωταγωνίστησαν» στο 2-1 που κέρδισε ο Βόλος τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι δύο συνομήλικοι φορ που ήρθαν τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα και αφού νωρίτερα υπήρξαν εξελίξεις στις ομάδες τους που έφεραν... τα πάνω-κάτω.

Οι Ογκνιεν Οζέγκοβιτς και Κλαούντιο Μπάλαν ήταν οι πρωταγωνιστές του χθεσινού (10/11) 2-1 που κέρδισε ο Βόλος τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο μεν Σέρβος φορ σημείωσε και τα δύο γκολ των νικητών ενώ ο Ρουμανός ομόλογός του ήταν εκείνος που μείωσε για τους φιλοξενούμενους.

Οι δύο στράικερ είναι συνομήλικοι (γεννημένοι το 1994), πανομοιότυπα «εννιάρια» περιοχής και μάλιστα αμφότεροι ήρθαν τον Σεπτέμβριο στη χώρα μας, αφού προηγουμένως υπήρξαν... συνταρακτικές εξελίξεις στις ομάδες τους λίγο πριν εκπνεύσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, οι οποίες και τις οδήγησαν ώστε να αναζητήσουν παίκτες με τα χαρακτηριστικά τους.

Αυτόματα τους συνδέουν πάρα πολλά.

Βόλος: Οζέγκοβιτς, μία (πολύ) «value for money» προσθήκη (vids)

Ογκνιεν Οζέγκοβιτς
Αγώνες: 9
Λεπτά: 763'
Τελικές: 23
Γκολ: 4
Αν ο Τομ Φαν Βέερτ δεν έπαιρνε στις αρχές Σεπτεμβρίου μεταγραφή για την ΑΕΚ τότε ο Σέρβος φορ δεν θα γίνονταν κάτοικος Βόλου. Ωστόσο η ομάδα βγήκε τότε στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Ολλανδού που αναδείχθηκε πέρσι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και ανακάλυψε «λαβράκι» στο πρόσωπο του Οζέγκοβιτς, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στην Τουρκία .

Ο 28χρονος σκόραρε στο ντεμπούτο του κόντρα στον Ολυμπιακό, βρήκε δίχτυα και στην αμέσως επόμενη εμφάνισή του, στο 2-0 επί του Ιωνικού, και πλέον μαζί τα δύο χθεσινά έφτασε τα τέσσερα τέρματα στη σεζόν σε μόλις εννέα εμφανίσεις του.

Παράλληλα με Αρη, Παναιτωλικό, Παναθηναϊκό, Λεβαδειακό απώλεσε από μία αρκετά καλή ευκαιρία που για εκατοστά δεν κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 2-0 επί του πρώτου (σ.σ. των «κίτρινων») είναι «μέσα» τόσο στο 1-0 του Ντέλετιτς που πήρε το «ριμπάουντ» από δική του προσπάθεια και σκόραρε όσο και στο 2-0 του Μπαριέντος, αφού κέρδισε το πέναλτι που ευστόχησε ο Ουρουγουανός.

Κλαούντιου Μπάλαν: Μπαίνει, σκοράρει και κάνει τον ΠΑΣ να ελπίζει

Κλαούντιο Μπάλαν
Αγώνες: 7
Λεπτά: 346'
Τελικές: 3
Γκολ: 3

Ηταν 13 Σεπτεμβρίου όταν ο ΠΑΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρουμάνου φορ, που ντεμπουτάρισε στις 3 Οκτωβρίου και στην ήττα με 4-1 που γνώρισε η ομάδα από τον Παναιτωλικό. Για να γίνει ο 28χρονος κάτοικος Ιωαννίνων παρατηρήθηκε μία τρόπο τινά αλληλουχία γεγονότων, αφού στους «Ζωσιμάδες» τραυματίστηκε σοβαρά ο Πέδρο Κόντε και ύστερα «κόλλησε» η περίπτωση του Ατάνας Ιλιεφ, του διεθνή Βούλγαρου στράικερ της Ασκολι που ήταν πρώτος στη σχετική λίστα ώστε να καλύψει το κενό του Ισπανού.

Τελικά «έτρεξε» εκείνη του Μπάλαν και μέχρι στιγμής φαίνεται πως πρόκειται για παίκτη που «έχει» το γκολ. Παρότι μετρά μόνο ένα «γεμάτο» ματς έχει ήδη βρει δίχτυα τρεις φορές αφού σκόραρε χθες, στο 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης και στο 2-2 με τον ΟΦΗ.

Μάλιστα τα τρία τέρματά του έχουν προέλθει σε μόλις ισάριθμες τελικές (3χ3) αφού δεν λογίζεται ως τέτοια η προσπάθεια που έκανε στο 88' του αγώνα της Νίκαιας, όπου στην εξ' επαφής απόπειρά του να κάνει την προβολή ουσιαστικά κοντρόλαρε την μπάλα. Ετσι δεν βρήκε δίχτυα και η ομάδα του δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή κόντρα στον Ιωνικό, όπου εκείνη τη στιγμή είχε «γυρίσει» το ματς σε 2-2 από το 2-0 που βρέθηκε να χάνει.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα