ΟΦΗ: Αποθεραπεία μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ
Στο παρελθόν ανήκει η ήττα από την ΑΕΚ (3-0) και στον ΟΦΗ κοιτούν πλέον την τελευταία «στροφή» του πρώτου γύρου της Superleague κόντρα στον Λεβαδειακό.
Στην πρώτη προπόνηση μετά το ματς, οι παίκτες των Κρητικών έκαναν αποθεραπεία, με τους Γιον Τοράλ, Κοσμά Τσιλιανίδη και Κώστα Γιαννούλη να παραμένουν εκτός.
Αναλυτικά:
«Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/11) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά το ματς με την ΑΕΚ.
Η προπόνηση περιελάμβανε πρόγραμμα αποθεραπείας για όσους αγωνίστηκαν, ενώ για τους υπόλοιπους ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.
Ο Jon Toral συνέχισε θεραπεία, όπως και ο Κώστας Γιαννούλης, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Βασίλης Σηφάκης δεν προπονήθηκε.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (12/11), στις 15:00»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
