Ολυμπιακός: Η ΠΑΕ θα κάνει έφεση για τις ποινές των Καραπαπά και Βρέντζου

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η ΠΑΕ θα κάνει έφεση για τις ποινές των Καραπαπά και Βρέντζου

bet365

Ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει με έφεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ για τις τιμωρίες των Κώστα Καραπαπά και Γιάννη Βρέντζου.

Στον Ολυμπιακό ήδη ετοιμάζουν νομικά την αντίδρασή τους για τις τιμωρίες που επιβλήθηκαν σε Καραπαπά και Βρέντζο από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League. Σύμφωνα με πηγές κοντά στην ομάδα οι δύο αυτές ποινές θεωρούνται εκτός πραγματικότητας από τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός (εκτός από παράτυπες με την έννοια πως δεν συνδέονται σωστά οι αποδιδόμενες τιμωρίες με το σχετικό κατηγορητήριο). Για αυτόν τον λόγο θα υπάρξει έφεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ.

Τιμωρία υπήρξε για Καραπαπά και Βρέντζο. Για τον πρώτο εκ των δύο είναι πιο βαριά καθώς ανακοινώθηκε ότι θα έχει απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για ένα διάστημα έξι μηνών. Επίσης ο Ολυμπιακός είχε ενημερώσει εγγράφως την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League από την Τετάρτη πως θα ήθελε μια ολιγοήμερη αναβολή καθώς ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Βασίλης Δημακόπουλος, δεν μπορούσε να παραστεί στη διαδικασία. Εκ του αποτελέσματος η εν λόγω Επιτροπή μάλλον δεν το έλαβε υπ' όψιν της αυτό το αίτημα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα