Ατρόμητος: Χωρίς Κουέν και Σουάρεθ κόντρα στον Παναθηναϊκό, με κόσμο η προπόνηση

Newsroom
Ατρόμητος: Χωρίς Κουέν και Σουάρεθ κόντρα στον Παναθηναϊκό, με κόσμο η προπόνηση

bet365

Με δύο απουσίες θα πάει στη Λεωφόρο για το ματς με τον Παναθηναϊκός ο Ατρόμητος.

Στη Λεωφόρο απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Superleague για τον Ατρόμητο, με τον Κρις Κόλμαν να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι.

Ανάμεσα στα ονόματα δεν βρίσκεται αυτό του Αντρέας Κουέν καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του όπως και ο Ντάνι Σουάρεθ που έχει θέμα τραυματισμού.

Παράλληλα στην προπόνηση βρέθηκαν και 100 οπαδοί της ομάδας προκειμένου να «ντοπάρουν» τους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Με την απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (13/11, 17:15) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο προπονητής της ομάδας μας, Κρις Κόλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουνίθ, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Εκτός επιλογών έμεινε ο Αντρέας Κούεν, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του και ο Ντάνι Σουάρεθ, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα