Πάρντιου: «Η διακοπή μας βρήκε σε καλό μομέντουμ»

Πάρντιου: «Η διακοπή μας βρήκε σε καλό μομέντουμ»

Πάρντιου: «Η διακοπή μας βρήκε σε καλό μομέντουμ»

bet365

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το 0-4 του Άρη στους Ζωσιμάδες, ο Άλαν Πάρντιου ανέφερε πως η διακοπή για το Μουντιάλ βρίσκει την ομάδα του σε καλή φόρμα, ενώ σχολίασε μεταξύ άλλων και την επιλογή του Ζερβίνιο αντί του Γκρέι στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άλαν Πάρντιου στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο 4-0 του Άρη επί του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Δυστυχώς για μας έχουμε τη διακοπή του Πρωταθλήματος τώρα καθώς είμαστε σε καλό μομέντουμ», ήταν το πρώτο σχόλιο του Άλαν Πάρντιου και ρωτήθηκε για την αλλαγή του Μόουζες Οντουμπάτζο και το σκεπτικό αυτής της κίνησης. «Είχα το προαίσθημα ότι μετά τα τελευταία τρία παιχνίδια ο ΠΑΣ θα έκανε κάτι διαφορετικό. Σίγουρα ο προπονητής των Ιωαννίνων είδε ότι είχαμε 70% κατοχή στα τελευταία παιχνίδια και με το σχήμα που χρησιμοποίησε θα έλεγα ότι μας αιφνιδίασε αυτή η κίνηση γι αυτό άλλαξα σχηματισμό και διάταξη στο ημίχρονο. Έτσι πρέπει να γίνεται. Οι προπονητές αλλάζουν το σύστημα και τη διάταξη για να μπερδέψουν τον αντίπαλο. Δεν είχα παράπονο από τον Καμάτσο αλλά έπρεπε να κάνω αυτή την κίνηση. Η αλήθεια είναι ότι ο αντίπαλος προπονητής ήταν λίγο άτυχος γιατί όταν σκοράραμε άλλαξε τον σχηματισμό και η ομάδα του είχε ευκαιρίες στο μοναδικό δεκάλεπτο στο οποίο δεν είχαμε τον έλεγχο του αγώνα».

Ρωτήθηκε για το κακό δεκάλεπτο όπου η ομάδα του δεν είχε συγκέντρωση και κινδύνεψε από τον ΠΑΣ. «Θα έλεγα ότι ηρεμήσαμε κάπως μετά το γκολ. Αντιθέτως ο ΠΑΣ έπαιξε σα να μην έχανε κάτι να χάσει. Αυτό γίνεται παντού. Χρειάζεται και η τύχη. Αμυνθήκαμε καλά, αλλάξαμε τη διάταξη και σκοράραμε κι άλλα γκολ αν και προσωπικά εκτιμώ ότι θα έπρεπε να σκοράρουμε και στο πρώτο ημίχρονο», είπε και συμπλήρωσε. «Δεν είναι τόσο σύνηθες για μια ομάδα να πετυχαίνει εννιά γκολ σε δύο αγώνες. Προσπαθούμε να ξεκλειδώσουμε τις άμυνες και είναι σημαντικό ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα σκόραρε από στατική φάση. Μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλά παιδιά τα οποία είναι καινούργια στην ομάδα και χρειάζονται αυτοπεποίθηση».

Σε ερώτηση για την αντίδρασή του στο ημίχρονο του αγώνα όπου πήγε εκνευρισμένος στον διαιτητή Μαλούτα και του εξέφρασε τα παράπονά του με την απάντηση που έδωσε μάλλον έδειξε ότι τον ηρέμησε η νίκη: «Ο διαιτητής σφύριξε σα να ήταν στο αγγλικό Πρωτάθλημα. Πήγα και του είπα ότι στην Αγγλία αφήνουν την εξέλιξη του παιχνιδιού σε αντίθεση με το ελληνικό Πρωτάθλημα. Η διαιτησία ήταν εξαιρετική και θα ζητήσω να προωθηθεί στην ομοσπονδία. Σε ότι αφορά τη φάση του πέναλτι, δεν έχω καμία αμφιβολία».

 

Ρωτήθηκε επίσης για την επιλογή να χρησιμοποιήσει τον Ζερβίνιο στην 11αδα και όχι τον Γκρέι. «Ο Ζερβίνιο μπορεί να κάνει αυτό που κάνει ο Γκρέι. Και οι δύο μπορούν να παίξουν 60-70 λεπτά. Ο Γκρέι ήταν πολύ καλός στα λεπτά που χρησιμοποιήθηκε. Το ξαναλέω. Πρέπει να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Ο Ζερβίνιο προφανώς δεν είναι κλασικό 9αρι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα