Γιοβάνοβιτς: «Η υπομονή μας δίνει τις νίκες» (vid)

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Η υπομονή μας δίνει τις νίκες» (vid)

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου στάθηκε στην υπομονή των παικτών του, η οποία δίνει τα τρίποντα.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να δυσκολεύτηκε να διασπάσει την άμυνα του Ατρόμητου των δέκα παικτών, όμως εν τέλει με «λυτρωτή» τον Φώτη Ιωαννίδη έκοψε τον «Γόρδιο Δεσμό» και εν τέλει νίκησε με 2-0. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις δηλώσεις του στην Cosmote TV στάθηκε στην υπομονή των ποδοσφαιριστών του, η οποία προσφέρει νίκες όταν δεν υπάρχει φαντασία.

«Ήταν δύσκολο το ξέραμε, παρά το ότι έπαιζαν με 10 δεν ήταν εύκολο. Χρειάζεται υπομονή και φαντασία, δεν είχαμε φαντασία σήμερα, όμως η υπομονή μας δίνει τις νίκες», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός και εν συνεχεία προσέθεσε για την αποθέωση του από τον κόσμο: «Είναι πολύ ωραίο να λένε το όνομά μου αλλά οι παίκτες προσπαθούν και δίνουν τα πάντα και είμαι πολύ χαρούμενους για αυτούς και την πορεία που κάνουν. Ο προπονητής απλά συνδέει πράγματα, δεν είναι πρωταγωνιστής. Πολύ γρήγορα μπήκαμε στα βαθιά και κολυμπάμε καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα