Ο Άρης σκέφτεται και πάλι την περίπτωση του Ματσέι Βίντρα

Ο Άρης σκέφτεται και πάλι την περίπτωση του Ματσέι Βίντρα

Ο Άρης σκέφτεται και πάλι την περίπτωση του Ματσέι Βίντρα

bet365

Το όνομα του Ματσέι Βίντρα επανέρχεται στην καθημερινότητα του Άρη καθώς η περίπτωση του 30χρονου Τσέχου επιθετικού είναι από αυτές που εξετάζουν σοβαρά οι «κίτρινοι».

Η περίπτωση του Ματσέι Βίντρα είναι στις σκέψεις των ανθρώπων του Άρη από τα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, μάλιστα το Gazzetta είχε σημειώσει την έρευνα των «κίτρινων». Τότε οι «κίτρινοι» δεν προχώρησαν σε ουσιαστική κίνηση καθώς ο 30χρονος επιθετικός υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο τον περασμένο Απρίλη και κατά τον ίδιο θα είναι έτοιμος να επιτρέψει στη δράση τον Δεκέμβρη. Στο ίδιο διάστημα αναπτύχθηκαν σενάρια επιστροφής του στη Σπάρτα Πράγας η οποία ήδη εκδήλωσε ενδιαφέρον. Ο Άρης σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση του Βίντρα καθώς πέραν των χαρακτηριστικών που διαθέτει είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίον γνωρίζει ο Άλαν Πάρντιου μέσα από την πολυετή παρουσία του παίκτη στην Αγγλία. Πρωτίστως βέβαια θα βεβαιωθεί ότι έχει αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο γόνατο.

Ο Ματσέι Βίντρα έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Μπέρνλι η οποία είχε ξοδέψει ποσό άνω των 12 εκατ. ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του το 2018. Είχε προηγηθεί η εξαιρετική σεζόν του με την Ντέρμπι Κάουντι όπου με 20 γκολ είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Championship. Η Ντέρμπι Κάουντι τον είχε αγοράσει από τη Γουότφορντ έναντι 9.4 εκατ. ευρώ. Προσθέτοντας και τα χρήματα που ξόδεψαν οι Γουότφορντ, Ουντινέζε για την αγορά των δικαιωμάτων του, συνολικά οι ομάδες επένδυσαν 36.5 εκατομμύρια ευρώ για τον Βίντρα.

Οι καλύτερες σεζόν του ποδοσφαιριστή ήταν με τις Ντέρμπι Κάουντι (80 συμμ., 27 γκολ) και Γουότφορντ (95 συμμ., 38 γκολ). Αντιθέτως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως ενδεχομένως θα περίμενε στην Ουντινέζε καθώς μέτρησε μόλις τέσσερα παιχνίδια με την επαγγελματική ομάδα Συνολικά στην καριέρα του έχει 372 αγώνες με 100 γκολ.

Παράλληλα, ο Ματσέι Βίντρα έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές ομάδες της Τσεχίας και φυσικά είναι συμπαίκτης του Γιάκουμπ Μπραμπετς. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ανδρών της Τσεχίας το 2014 για να ακολουθήσουν 44 αγώνες (σε [προκριματικές αλλά και τελικές φάσεις διεθνών διοργανώσεων) με επτά γκολ. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν τον Νοέμβριο του 2021 απέναντι στην Εσθονία και το τελευταίο του γκολ απέναντι στο Κουβέιτ στο ίδιο διάστημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα