ΠΑΣ Γιάννινα: Κλείνει και ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες Γιάννενα ο Τσιντώτας

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Κλείνει και ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες Γιάννενα ο Τσιντώτας

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει η απόκτηση του Παναγιώτη Τσιντώτα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να αναμένεται τις επόμενες ημέρες στα Γιάννενα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει.

Ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Τσιντώτα βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 29χρονο τερματοφύλακα και ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι τα τυπικά. Τις επόμενες ημέρες (το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο), ο Τσιντώτας θα βρεθεί στα Γιάννενα προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, με τους Ηπειρώτες να ενισχύονται σε μεγάλο βαθμό σε μια νευραλγική θέση, αποκτώντας έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή με σημαντικές παραστάσεις.

Όσον αφορά τα της προπόνησης, δεν υπήρξε κάποια αλλαγή σε σχέση με αυτή της Τρίτης. Δηλαδή απουσίασαν οι Κιάκος (δεν μπήκε σήμερα όπως αναμενόταν), Καραχάλιος, Μπιλμπάο και Λώλης που έκαναν ατομικά προγράμματα, όπως και ο Νίνης που έκανε γυμναστήριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα