Ο Γκιμπς - Γουάιτ της Φόρεστ στο Gazzetta: «Μου άρεσαν οι Σωκράτης και Φορτούνης, ο Σκάρπα έχει τρομερή τεχνική» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Γκιμπς - Γουάιτ της Φόρεστ στο Gazzetta: «Μου άρεσαν οι Σωκράτης και Φορτούνης, ο Σκάρπα έχει τρομερή τεχνική» (vid)

bet365

Ο μεσοεπιθετικός της Φόρεστ, Μόργκαν Γκιμπς - Γουάιτ, μίλησε στο Gazzetta μετά τον φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό, ξεχωρίζοντας δύο Έλληνες παίκτες!

Ο 22χρονος Άγγλος με καταβολές από τη Τζαιμαϊκα ήταν μία από τις αρκετές μεταγραφές της Φόρεστ προερχόμενος από τη Γουλβς. Φέτος σε 16 αγώνες με τη Νότιγχαμ Φόρεστ έχει 2 γκολ και 2 ασίστ αλλά όπως τονίζει ο ίδιος στο Gazzetta θέλει πιο καλή συνέχεια και για τον ίδιο και για την ομάδα του.

Πριν τον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φόρεστ έδωσε και εκείνος το δώρο του για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. Μετά το παιχνίδι ο Μόργκαν Γκιμπς - Γουάιτ μίλησε στη μεικτή ζώνη του Καραϊσκάκη στο Gazzetta για τις εντυπώσεις του για τον Ολυμπιακό, τον Σκάρπα και τη συνέχεια.

- Μόργκαν πως είδες το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; Τι εντυπώσεις σου άφησε και για την ομάδα σου και γενικά;

Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι για εμάς. Στο α' μέρος είχαμε δυσκολία στο να φέρουμε τη μπάλα μπροστά. Στο να βγάλουμε επιθέσεις. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός αμυντικά. Είναι μία τοπ ομάδα. Μία ομάδα Champions League και μας έβαλαν (οι παίκτες του) δύσκολα.

- Τι εικόνα είχες για τα δύο ημίχρονα;

Είχαμε την ατυχή συγκυρία να δεχθούμε γκολ από στατική φάση. Από ένα κόρνερ και έτσι μείναμε πίσω στο σκορ. Και στο β' μέρος δεν ήμασταν κακοί. Είχαμε δηλαδή ένα β' μέρος όπου η απόδοσή μας δεν ήταν κακή. Απλά δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας.

- Υπήρχε παίκτης του Ολυμπιακού που να σου άρεσε;

Ναι. Ήταν ο Σωκράτης (είπε Socrates). Μου άρεσε ο Σωκράτης. Καλά δεν το λέω το όνομα (χαμόγελα); Είναι καλός παίκτης. Με ηρεμία στο παιχνίδι του όταν έχει τη μπάλα και δίνει μία συγκροτημένη και συμπαγή εικόνα στην ομάδα του ως προς την άμυνά της.

Λειτουργεί απλά και σωστά. Οι τερματοφύλακες πήγαν καλά (φάνηκε να αναφέρεται και στους δύο, και στον Τζολάκη και τον Πασχαλάκη).

Ο Ολυμπιακός είναι μία τοπ ομάδα. Παίζει στο πιο υψηλό επίπεδο και είναι μία ομάδα που παίζει στο Champions League (εννοεί για κάθε χρόνο).

ΦΟΡΤΟΥ

- Έχεις άλλον παίκτη που να ξεχώρισες από τον Ολυμπιακό; Στο παιχνίδι ήταν και ο Φορτούνης που είχε το κόρνερ για το γκολ.

Ναι όντως. Πολύ καλός παίκτης. Πολύ καλός. Είναι μία τοπ ομάδα - μία ομάδα που έχει παίξει ποδόσφαιρο επιπέδου Champions League - ο Ολυμπιακός και όλοι οι παίκτες της είναι καλοί.

- Πως βλέπεις τη δική σας συνέχεια στη Premier; Έχετε και νέα πρόσωπα όπως τον Σκάρπα. Μία νέα προσθήκη.

Ναι είναι πολύ καλός παίκτης. Έχει έρθει στην ομάδα και ήδη έχει... δέσει πολύ καλά. Είναι ένας δυνατός παίκτης με πολύ καλή - τρομερή - τεχνική. Έχουμε 2 με 3 εβδομάδες για να αρχίσει ξανά η Premier.

Επικεντρωνόμαστε λοιπόν εκεί. Ρίχνουμε όλο το βάρος εκεί και ελπίζουμε να καταφέρουμε να ανέβουμε βαθμολογικά.

ΣΚΑΡΠΑ1

- Προσωπικούς στόχους θέτεις για τη συνέχεια;

Θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Το καλύτερο για το club. Θέλω να βοηθάω όσο το δυνατόν περισσότερο και ελπίζω να βάλω περισσότερα γκολ και να δώσω περισσότερες ασίστ.

- Οι εγκαταστάσεις εδώ πως σου φάνηκαν; Το Καραϊσκάκη και ο Ρέντης που κάνατε προετοιμασία;

Εκπληκτικές. Είναι πολύ καλές. Ναι πήγαμε και στον Ρέντη για προετοιμασία. Απίστευτα καλές εγκαταστάσεις και συνθήκες. Η ομάδα και η διοίκηση μας πρόσεξαν και μας φρόντισαν πάρα πολύ καλά. Όλα ήταν καλά. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο να πούμε διότι όλα ήταν τέλεια.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα