Άρης: Επιστροφή Μαντσίνι στην ομάδα!

Άρης: Επιστροφή Μαντσίνι στην ομάδα!

Άρης: Επιστροφή Μαντσίνι στην ομάδα!

bet365

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι επιστρέφει στην ομάδα του Άρη καθώς μετά από συνάντηση του Αργεντίνου με τον Θόδωρο Καρυπίδη αποφασίστηκε η εκ νέου ενεργοποίησή του!

Η σχέση του Άρη με τον Ντάνιελ Μαντσίνι επιστρέφει στην κανονικότητα έπειτα από τη συνάντηση που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή. Αυτή έγινε στο περιθώριο της σημερινής (18/12) προπόνησης και ουσιαστικά αποτέλεσε τη συνέχεια μια σειράς ενεργειών που έλαβαν χώρα στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας. Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι ο Ντάνιελ Μαντσίνι εμφανίστηκε μετανιωμένος για όλα όσα έλαβαν χώρα στη σχέση του με τον σύλλογο αλλά και τον Θόδωρο Καρυπίδη, γι’ αυτόν τον λόγο στις προηγούμενες ημέρες είχε μια σειρά επαφών με ανθρώπους της ομάδας. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο Άλαν Πάρντιου ο οποίος ούτως ή άλλως έκρινε με αποκλειστικά αγωνιστικά κριτήρια και ήταν υπέρ της επιστροφής του παίκτη.

Κατ’ επέκταση, μετά τις συζητήσεις που έγιναν την περασμένη εβδομάδα, η σημερινή (18/12) παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στην προπόνηση της ομάδας και η αναμενόμενη επαφή με τον Ντάνιελ Μαντσίνι θεωρούταν σημαντική για την εξέλιξη της σχέσης μεταξύ των δύο πλευρών. Στη διάρκεια αυτής, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έδωσε τις δικές του εξηγήσεις, αυτές έγιναν δεκτές από την πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης και αποφασίστηκε η ενεργοποίησή του στην ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα