Ολυμπιακός: «Ενδιαφέρεται εκ νέου για τον Κογιάδο της Μπαρτσελόνα»

Newsroom
Ολυμπιακός: «Ενδιαφέρεται εκ νέου για τον Κογιάδο της Μπαρτσελόνα»

bet365

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον για την περίπτωση του Άλεξ Κογιάδο.

Ο 23χρονος Ισπανός εξτρέμ, που είχε γραφτεί ξανά για τους «ερυθρόλευκους» το καλοκαίρι, αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα στην Έλτσε, όμως αυτό αναμένεται να αλλάξει εξαιτίας της μικρής συμμετοχής του, παρ' ότι κανονικά ο δανεισμός του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Άλεξ Κογιάδο έχει αγωνιστεί μόλις σε δέκα παιχνίδια φέτος έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ σε μόλις 564 αγωνιστικά λεπτά. Η αστάθεια που υπάρχει στην ομάδα λόγω της κακής βαθμολογικής συγκομιδής της, του δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την ζωή. Να σκεφτεί κανείς πως η ισπανική ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της La Liga αυτή τη στιγμή έχει αλλάξει πέντε προπονητές την φετινή σεζόν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του Αντριάν Φερνάντεθ, ο παίκτης έχει λάβει ενδιαφέρον τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από την Σασουόλο σε περίπτωση που τελικά διακοπή όντως ο δανεισμός του στην Έλτσε και επιστρέψει στους Καταλανούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα