Φαν Βέερτ: «Αισθάνομαι καλά, μπράβο στον Μάνταλο για την ασίστ» (vid)

Φαν Βέερτ: «Αισθάνομαι καλά, μπράβο στον Μάνταλο για την ασίστ» (vid)

Newsroom
 Φαν Βέερτ: «Αισθάνομαι καλά, μπράβο στον Μάνταλο για την ασίστ» (vid)

bet365

Ο Φαν Βέερτ μίλησε για εκείνον αλλά και ευρύτερα την ΑΕΚ μετά το 3-0 της Ενωσης επί της Λαμίας.

Πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στο σημερινό (21/12) 3-0 επί της Λαμίας ήταν ο Φαν Βέερτ, καθώς βρήκε δύο φορές δίχτυα και οδήγησε την Ενωση στη νίκη. «Αισθάνομαι πολύ καλά. Περίμενα πολλούς μήνες, ανυπομονούσα να μπορέσω να σκοράρω. Σήμερα σκόραρα, κερδίσαμε και ήταν πολύ ευχάριστο βράδυ για μένα», είπε αρχικά στην Cosmote TV. Και μετά ρωτήθηκε αν αποκτά έτσι αυτοπεποίθηση, «Δεν είναι μόνο ότι μπήκα και σκόραρα. Ηταν και μια καταπληκτική ασίστ από τον Μάνταλο όπου βρήκα την μπάλα στο σημείο που έπρεπε για να τη σπρώξω στα δίχτυα. Δεν θα γινόταν τόσο εύκολα το γκολ αν δεν είχα αυτή την πάσα, δεν μπορώ να σκοράρω αν δεν μου δώσουν την πάσα οι συμπαίκτες μου».

Κλείνοντας του μεταφέρθηκε πως ο Αλμέιδα τον χαρακτήρισε «γκολεαδόρ» και αν νιώθει έτσι και αν το δεύτερο προσωπικό του γκολ είχε μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. «Για να συγκρίνουμε τα δύο γκολ, στο πρώτο ήρθε ακριβώς στο κεφάλι μου, στο δεύτερο ήταν πιο ψηλά η μπάλα επομένως ήταν πιο δύσκολο το δεύτερο γκολ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα