Άρης: Οι Πορτογάλοι ασχολούνται με τις χαμηλές επιδόσεις του Καμάτσο

Άρης: Οι Πορτογάλοι ασχολούνται με τις χαμηλές επιδόσεις του Καμάτσο

Newsroom
Άρης: Οι Πορτογάλοι ασχολούνται με τις χαμηλές επιδόσεις του Καμάτσο

bet365

Η πορεία του Ράφαελ Καμάτσο απασχολεί τον πορτογαλικό Τύπο ο οποίος σημειώνει ότι αν δεν βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του δύσκολα θα ανανεωθεί ο δανεισμός του στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής ο Άρης δεν έχει βγει κερδισμένος από το στοίχημα με τον Πορτογάλο winger. Όταν το καλοκαίρι προχώρησε σε σημαντική επένδυση για τον δανεισμό του από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας (σ. σ. έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και βάσει αυτού φέτος θα πρέπει να εισπράξει 1.2 εκατ. ευρώ), εκτίμησε ότι ο Ράφαελ Καμάτσο είχε όλες τις ικανότητες για να προσφέρει ασφάλεια στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει, γι’ αυτόν τον λόγο δεν είναι στις βασικές επιλογές του Άλαν Πάρντιου. Κατά τον Πορτογαλικό Τύπο… «ο Καμάτσο σκόραρε μία φορά σε 15 αγώνες και το πιθανότερο γι’ αυτόν είναι να επιστρέψει στη Σπόρτιγκ στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, παρότι υπάρχει ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα