Η απάντηση Λουτσέσκου στις αποδοκιμασίες: «Στο Αγρίνιο έχω πιο πολλούς… φίλους» (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Η απάντηση Λουτσέσκου στις αποδοκιμασίες: «Στο Αγρίνιο έχω πιο πολλούς… φίλους» (vids)

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τις αποδοκιμασίες και τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών του Παναιτωλικού και απάντησε με… χιούμορ.

Οι οπαδοί του Παναιτωλικού έβριζαν «εν χορώ» τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια των δηλώσεών του, μετά το τέλος της χτεσινές αναμέτρησης, με την οποία ο ΠΑΟΚ πέρασε για άλλη μια φορά (ενδέκατη σε δεκατρείς αγώνες) από το Αγρίνιο και έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αντιλήφθηκε τα υβριστικά συνθήματα, διατήρησε τη ψυχραιμία του και χαμογελώντας στην κάμερα έκανε νόημα στους οπαδούς να ηρεμήσουν… «Καλέστε ένα ασθενοφόρο γιατί κάποιος μπορεί να πέσει», είπε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του και αποχώρησε έχοντας ένα σύντομο τετ α τετ με τον προπονητή του Παναιτωλικού, Γιάννη Αναστασίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ρωτήθηκε για το περιστατικό και για την… ιδιαίτερη σχέση που έχει με τους Αγρινιώτες φίλους και εκεί ο Λουτσέσκου είπε:

«Είχαμε κάποιες φιλικές κουβέντες... Εχω πολλούς… φίλους στα ελληνικά γήπεδα, ειδικά όσους είναι από πίσω μου, ίσως εδώ να είναι λίγο περισσότεροι…»!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα