Άκης Μάντζιος: Πιάνει άμεσα δουλειά στον Αστέρα

Άκης Μάντζιος: Πιάνει άμεσα δουλειά στον Αστέρα

Άκης Μάντζιος: Πιάνει άμεσα δουλειά στον Αστέρα

bet365

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες ο Άκης Μάντζιος είναι ο εκλεκτός για να διαδεχθεί τον Ηρακλή Μεταξά στον πάγκο του Αστέρα. Σήμερα η πρώτη προπόνηση με το νέο κόουτς τους οι Αρκάδες.

Ο Άκης Μάντζιος, στις 17.00, θα γνωρίσει τους νέους του παίκτες και θα προπονήσει για πρώτη φορά τον Αστέρα Τρίπολης. Στο ραντεβού που υπήρξε το μεσημέρι της Παρασκευής μεταξύ του Ηρακλή Μεταξά και των ανθρώπων της ομάδας πάρθηκε η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Μάλιστα, οι Αρκάδες είχαν έτοιμη και τη λύση του έμπειρου Άκη Μάντζιου, ο οποίος είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και αρέσκεται να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο - στοιχείο που έλειψε από την ομάδα της Τρίπολης.

Πλέον απομένουν δύο ανακοινώσεις από τους κιτρινομπλέ: Η πρώτη θα είναι της αποχώρησης του Μεταξά κι η δεύτερη της πρόσληψης του Ακη Μάντζιου, ο οποίος έχει να προετοιμάσει την ομάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα