Ολυμπιακός: «Μπολόνια, Τορίνο και Αταλάντα για Ρέαμπτσιουκ»

Ολυμπιακός: «Μπολόνια, Τορίνο και Αταλάντα για Ρέαμπτσιουκ»

Newsroom
Ολυμπιακός: «Μπολόνια, Τορίνο και Αταλάντα για Ρέαμπτσιουκ»

bet365

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα sportitalia, οι τρεις αυτές ιταλικές ομάδες έχουν βάλει... στο μάτι τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ του Ολυμπιακού.

Ο 24χρονος Μολδαβός αριστερός οπισθοφύλακας των ερυθρολεύκων αποτελεί βασικό στέλεχος της φετινής τους ομάδας έχοντας πραγματοποιήσει ήδη 24 συμμετοχές δίνοντας παράλληλα και τρεις ασίστ στα κάτι παραπάνω από 2.000 λεπτά που έχει αγωνιστεί.

Οι εμφανίσεις του αυτές έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τριών ομάδων από την Ιταλία, δηλαδή των Τορίνο, Αταλάντα και Μπολόνια. Μάλιστα η τελευταία έχει ήδη κάνει μία επαφή με τον Ολυμπιακό για να... τεστάρει τα νερά. Οι πρώτες δύο έχουν απλώς ζητήσει πληροφορίες σχετικά με την περίπτωσή του.

Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιό του με τους «ερυθρολεύκους» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και ότι η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού οπισθοφύλακα ενόψει του χειμερινού μεταγραφικού παραθύρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα