Ολυμπιακός: Στο τραπέζι οι Άμπνερ και Λάτο, σε ρόλο... ρυθμιστή ο Ρέαμπτσιουκ

Ολυμπιακός: Στο τραπέζι οι Άμπνερ και Λάτο, σε ρόλο... ρυθμιστή ο Ρέαμπτσιουκ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Στο τραπέζι οι Άμπνερ και Λάτο, σε ρόλο... ρυθμιστή ο Ρέαμπτσιουκ

bet365

Η περίπτωση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα παίξει τον κύριο λόγο για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας στον Ολυμπιακό.

Αντίστροφα για την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής αγοράς μετράει ο Ολυμπιακός καθώς αναμένεται να ενισχυθεί αρκετά στο ρόστερ ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Μία από τις θέσεις που θέλουν να ενισχύσουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι του αριστερού ακραίου μπακ όπου αυτή τη στιγμή βρίσκονται οι Μαρσέλο (έχει παίξει και ως εξτρέμ), Ρέαμπτσιουκ και Λάιντνερ μετά την αποχώρηση του Κούτρη.

Για τον τελευταίο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια ομάδα ώστε να πάρει παιχνίδια για το επόμενο 6μηνο, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τον Μολδαβό αμυντικό.

Ο διεθνής ακραίος μπακ βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων και φυσικά, η περίπτωσή του θα παίξει σημαντικό ρόλο για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού στο θέμα της ενίσχυσης στη συγκεκριμένη θέση. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στα ραντάρ των Μπολόνια, Τορίνο και Αταλάντα ενώ είχε ακουστεί και για τη Χετάφε τον περασμένο Σεπτέμβρη.

 

Στο θέμα των στόχων, τα ονόματα που έχουν πέσει στο... τραπέζι φαίνεται πως είναι τόσο του Άμπνερ της Φλαμένγκο (από όπου ήρθε ο Ροντινέι) όσο και του Τόνι Λάτο της Βαλένθια.

Ο πρώτος είναι μία αρκετά δύσκολη αλλά ποιοτική λύση καθώς είναι 22 ετών και ήδη αξία του στο transfermarkt αγγίζει τα οκτώ εκατ. ευρώ. Συνολικά με τον βραζιλιάνικο σύλλογο μέτρησε 54 εμφανίσεις φέτος με ένα γκολ και έξι ασίστ απολογισμό.

Από την άλλη, ο 25χρονος ακραίος μπακ της Βαλένθια βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου και από τον Γενάρη μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα θέλει ενόψει του καλοκαιριού. Αυτό δίνει μεγάλες πιθανότητες να αποχωρήσει από τώρα από τον ισπανικό σύλλογο και είναι μία περίπτωση που ακούστηκε και πριν λίγους μήνες για τον Ολυμπιακό. Φέτος έχει εννιά παιχνίδια με ένα γκολ στο ενεργητικό του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα