Άρης: Η συνύπαρξη των… Γκαρσία και η σκέψη για Μαντσίνι

Άρης: Η συνύπαρξη των… Γκαρσία και η σκέψη για Μαντσίνι

Άρης: Η συνύπαρξη των… Γκαρσία και η σκέψη για Μαντσίνι

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου προσανατολίζεται στη σκέψη χρησιμοποίησης πιο επιθετικού σχήματος στον αγώνα (29/12) με τον Παναιτωλικό κι εφόσον προχωρήσει στην εφαρμογή αυτού του πλάνου θα βρουν θέση στην 11αδα τόσο ο Μάνου Γκαρθία όσο και ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Βρετανός τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμη στο σχήμα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου, είναι λογική όμως η σκέψη του για τη χρησιμοποίηση πιο επιθετικού σχήματος δεδομένης και της ανάγκης για την εξασφάλιση των τριών βαθμών. Εφόσον την υλοποιήσει, τότε το ενδεχόμενο συνύπαρξης των Ματέο Γκαρσία και Μάνου Γκαρθία στον άξονα της μεσαίας γραμμής συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς ο πρώτος θα αγωνιστεί ως εσωτερικός μέσος και ο δεύτερος ως επιτελικός, ενώ ο Πίτερ Ετέμπο θα είναι ο μοναδικός κόφτης.

Η σκέψη του Πάρντιου έχει λογική καθώς ο Ματέο Γκαρσία έχει ανταποκριθεί στις αγωνιστικές ευθύνες ενός εσωτερικού μέσου και η δε άποψη που έχει σχηματίσει ο προπονητής του είναι ότι ο Αργεντίνος λειτουργεί καλύτερα όταν αγωνίζεται στο κέντρο παρά στα επιθετικά άκρα. Με την ταυτόχρονη παρουσία του Μάνου Γκαρθία ουσιαστικά θα ψάξει περισσότερη δημιουργία από τον άξονα, ένα στοιχείο δηλαδή το οποίο δεν το είχε η ομάδα του στον πρόσφατο αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Το πλάνο των αλλαγών που έχει κατά νου ο 61χρονος τεχνικός περιλαμβάνει και την επιστροφή του Ντάνιελ Μαντσίνι στην 11αδα. Είναι γνωστό ότι ο Αργεντίνος βρίσκεται υπό παραχώρηση στον Ολυμπιακό αλλά ο Πάρντιου ξεκαθάρισε ότι όσο θα τον βλέπει στις προπονήσεις, θα τον υπολογίζει και στους αγώνες. Γι’ αυτόν τον λόγο εξετάζει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησής του το δεξί άκρο της επίθεσης, απέναντι από τον Λούις Πάλμα, με τον Άντρε Γκρέι.

Στη βάση του αγωνιστικού σχεδίου βρίσκεται ασφαλώς η επιστροφή του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας καθώς η παρουσία του Βραζιλιάνου καλλιεργεί την αίσθηση της ασφάλειας στα μετ’ όπισθεν και δίνει το δικαίωμα στον Πάρντιου να ρισκάρει περισσότερο στην επιθετική γραμμή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα