Παναθηναϊκός: Να κλείσει τη παρένθεση της Νίκαιας στο «καμίνι» της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός: Να κλείσει τη παρένθεση της Νίκαιας στο «καμίνι» της Λεωφόρου

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Να κλείσει τη παρένθεση της Νίκαιας στο «καμίνι» της Λεωφόρου

bet365

H νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΟΦΗ αποτελεί μονόδρομο για να διατηρηθεί το «τριφύλλι» σε απόσταση ασφαλείας από την ΑΕΚ και να κλείσει την παρένθεση της γκέλας στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Τα πλάνα της ενδεκάδας, «ηφαίστειο» το «Απόστολος Νικολαϊδης».

Να πει «αντίο» στο 2022 με νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τετάρτης(28/12, 21:30) κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Λεωφόρου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Οι «πράσινοι» μετά την γκέλα στη Νίκαια, θέλουν να επιστρέψουν στη κανονικότητα που έχουν δημιουργήσει τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, να βάλουν ακόμη ένα «τρίποντο» στο σακούλι και να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από την ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Μπαρτ Σένκεφελντ να βρίσκονται και πάλι στη διάθεσή του μετά την απουσία του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ο Σέρβος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και όπως όλα δείχνουν θα παρατάξει το «τριφύλλι» με τους:

Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Χουάνκαρ, στο δεξί ο Κώτσιρας και ο Σένκεφελντ με τον Μάγκνουσον οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλης στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Μπερνάρντ αριστερός εξτρέμ, Παλάσιος δεξιός και στη κορυφή ο Σπόραρ. Ο Βέρμπιτς έχει πιθανότητες να ξεκινήσει αλλά όχι πολλές. Σε περίπτωση που ο Σλοβένος βρεθεί στην ενδεκάδα, τότε ο Κουρμπέλης θα μείνει στον πάγκο και ο Μπερνάρντ θα παίξει στο κέντρο του γηπέδου.

Από κει και πέρα, κατάμεστη θα είναι σε ακόμη ένα παιχνίδι η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού. Οι φίλοι του συλλόγου εξάντλησαν τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα, έγραψαν ακόμη ένα sold out και με την «καυτή» ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν θέλουν να οδηγήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στη νίκη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα