Σένκεφελντ: «Ανεπίτρεπτο αποτέλεσμα»

Σένκεφελντ: «Ανεπίτρεπτο αποτέλεσμα»

Newsroom
Σένκεφελντ: «Ανεπίτρεπτο αποτέλεσμα»

bet365

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν... κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά την ισοπαλία που παραχώρησε ο Παναθηναϊκός στον ΟΦΗ.

«Σκασμένος» ήταν ο Μπαρτ Σένκεφελντ μετά το 1-1 που παραχώρησε ο Παναθηναϊκός στον ΟΦΗ. «Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) αποτέλεσμα είναι ανεπίτρεπτο αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είτε παίζεις εναντίον 11, είτε παίζεις εναντίον 10 παικτών. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας, πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Δεν αλλάζαμε τη μπάλα σωστά από πλευρά σε πλευρά, χάσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, μετά την αποβολή πιέσαμε τα πράγματα, είχαμε πολύ άγχος, πολλή πίεση. Δεν κάναμε πολλά απ΄ αυτά που μπορούμε να κάνουμε», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Εχουμε κάνει μια καλή σεζόν μέχρι τώρα, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλά ματς και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι, πρέπει να νικάμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα