Άρης: Με πατερίτσες έφυγε ο Λούις Πάλμα από το «Κλ. Βικελίδης»!

Άρης: Με πατερίτσες έφυγε ο Λούις Πάλμα από το «Κλ. Βικελίδης»!

Newsroom
Άρης: Με πατερίτσες έφυγε ο Λούις Πάλμα από το «Κλ. Βικελίδης»!

bet365

Η εικόνα του Λούις Πάλμα να αποχωρεί με πατερίτσες από το «Κλ. Βικελίδης» δεν είναι καθόλου αισιόδοξη ενόψει των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής.

Ο Λούις Πάλμα τραυματίστηκε στο 88ο λεπτό του αγώνα με τον Παναιτωλικό, σε μια διεκδίκηση της μπάλας και σε μια φάση για την οποία οι «κίτρινοι» εξοργίστηκαν με τον διαιτητή Ζαμπάλα για τον μη καταλογισμό φάουλ. Ο 22χρονος επιθετικός από την Ονδούρα αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια και με φορείο από το γήπεδο, δείχνοντας με τις πρώτες αντιδράσεις του ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για βαρύ διάστρεμμα, ενώ ο Άλαν Πάρντιου (στις δηλώσεις του) προτίμησε να περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων εκτιμώντας όμως ότι «δεν έχει πιθανότητες συμμετοχής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ».

Πάντως, η εικόνα του Λούις Πάλμα να αποχωρεί με πατερίτσες από το «Κλ. Βικελίδης» είτε γιατί δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του είτε γιατί δεν θέλει να το επιβαρύνει, κάθε άλλο παρά αισιόδοξη είναι ενόψει των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί.

Ο Πάλμα


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα