Ολυμπιακός: Οι Βραζιλιάνοι γράφουν για Φλουμινένσε και Μαρσέλο (vids)

Newsroom
Ολυμπιακός: Οι Βραζιλιάνοι γράφουν για Φλουμινένσε και Μαρσέλο (vids)

bet365

Δημοσιεύματα από Βραζιλία αναφέρουν πως η Φλουμινένσε θέλει να επαναπατρίσει τον Μαρσέλο και πως ήδη έχουν μιλήσει με εκπροσώπους του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού. Σενάρια από Τουρκία για Μασούρα και Τραμπζοσπόρ.

Τα μεταγραφικά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όλες τις ομάδες και όταν λέμε μεταγραφικά δεν αναφερόμαστε μόνο στις αποκτήσεις, αλλά και στις αποχωρήσεις παικτών. Στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα το όνομα του Γκαμπριέλ Σουάζο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο.

Στον αντίποδα και όσον αφορά τις αποχωρήσεις, δημοσίευμα από την Βραζιλία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα NetFlu αναφέρει πως η Φλουμινένσε, ομάδα στην οποία ξεκίνησε την σπουδαία του καριέρα ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, ενδιαφέρεται για τον επαναπατρισμό του Μαρσέλο. Ο πρόεδρος της «Φλου», Μάριο Μπιτενκούρ θέλει πως και πως να συμφωνήσει με τον 34χρονο ποδοσφαιριστή και μάλιστα έχει γίνει ήδη συζήτηση με τους εκπροσώπους του Μαρσέλο.

Βέβαια στο δημοσίευμα αναφέρεται πως το πιο πιθανό το ενδιαφέρον να έχει να κάνει με το καλοκαίρι του 2023, χωρίς όμως να αποκλείουν να γίνει προσπάθεια και για τον Ιανουάριο, με τις πιθανότητες για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο να είναι λίγες.

Όσον αφορά τον Γιώργο Μασούρα, η Fanatik αναφέρει πως για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται η Τραμπζονσπόρ, χωρίς όμως να έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία των «ερυθρολεύκων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα